Facebook’a Çok Önemli Güncelleme! İşte Yeni Özellikler...

Yayınlanma:
Facebook’a Çok Önemli Güncelleme! İşte Yeni Özellikler...
Dünyaca ünlü teknoloji şirketi ve sosyal medya platformu Facebook, bir süre önce Zoom, Skype ve benzeri haberleşme uygulamalarına rakip olmak amacıyla Messenger Rooms eklentisini kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Şimdi ise Messenger Rooms da büyük bir güncelleme yapıldı. İşte Facebook Rooms'a gelen yeni özellikler…
Facebook’un Messenger Rooms altyapısı gelen yeni güncelleme neticesinde birçok yeni özelliğe erişti. Söz konusu yenilikler uygulama kapsamındaki deneyim ve keşfetmenin daha da kolaylaşmasını esas alıyor.
Facebook Messenger Rooms bünyesinde yapılan değişikliklerle uygulamayı kullanmanın çok daha pratik hale getirilmesi ve Zoom gibi platformlara daha güçlü şekilde rakip olunmasının hedeflendiği görülüyor. Peki yeni özellikler neler?

İlk 10 Arasına Giriş Yapmasını Sağladı!

Genel itibariyle ABD içerisindeki App Store mağazalarında ilk 10 arasında bulunan Facebook Messenger Rooms geçtiğimiz günlerde 15. sıraya kadar düşüş yaşamıştı.
Uygulama son gelen güncellemeler ve yenilikler ile birlikte tekrardan ilk 10 arasına girmeyi başardı. Ayrıca güncellemenin gelme tarihi tam da ABD içerisinde okulların açılma tarihine denk getirildi. Bu sayede de koronavirüs pandemisinin devam eden etkisi nedeniyle sosyal medya ve haberleşme uygulamalarına talebin artacağı öngörülerek stratejik bir hamle yapılmış oldu. Söz konusu güncellemenin haberleşme uygulamaları arasındaki rekabete nasıl bir etki yapacağı ise yanıtı merakla beklenen sorular arasında. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.