Acer Predator Triton 300 İnceleme

Oyun bilgisayarlarında şampiyonlar ligi Acer Predator Triton 300 inceleme yazısı sizlerle.

Yayınlanma:
Acer Predator Triton 300 İnceleme

Acer Predator Triton 300 inceleme başlıyor… Acer, oyun bilgisayarı dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri şüphesiz. Bu kapsamda uzun yıllardır ‘yenilenerek’ gelen Predator serisinin çarpıcı modellerinden PT315-52 kodlu Triton 300’ü test merkezimizde ağırladık. Baştan belirtelim: Oyuna doyduk… Acer Predator Triton 300 inceleme başlıyor… İlk önce tasarımına göz atıyoruz… 19,9 mm (0,78 inç) kalınlığındaki Predator Triton 300 (PT315-52), kullanıcıların bir sırt çantasına veya evrak çantasına rahatça sığdırabilecekleri bir dizüstü bilgisayar.

Tamamen metal bir kasaya sahip cihaz, 10. Nesil Intel Core i5 serisi işlemcisi, GeForce GTX 1660Ti GPU’su ve 32 GB’a kadar DDR4 bellek desteği ile en yeni oyunları sorunsuz oynama imkanı veriyor. 3 ms tepki süresine ve 144 Hz yenileme oranına sahip 15,6 inçlik IPS ekranı ile cihaz görüntülerde yırtılma yaşanmayan kusursuz bir oyun deneyimi vadediyor. 512 GB PCIe SSD depolama alanı, 6 GB grafik bellek kapasitesi ve 16 GB DDR4 belleği ile gelen Predator Triton 300, oyun oynarken ihtiyaç duyduğunuz her şeyi size sunuyor.

Uçak gibi

Predator Triton 300’ün AeroBlade 3D çift fanlı soğutma özelliği, oyun sırasında bilgisayarınızın soğutma seviyesini daha da yukarı taşıyarak ideal bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Hava akışını artırmaya ve gürültüyü azaltmaya çalışırken doğadan, özellikle de baykuşlardan ilham aldığını öğrendiğimiz bu AeroBlade tasarım baykuşların sessiz ancak hızlı uçuş mekaniklerinden esinlenerek geliştirilmiş. Fanların tıpkı bir baykuşun kanat ucu gibi girintili olan kenarı az miktarlarda havanın aradan geçmesine izin veriyor.

PredatorSense özelliği ise oyuncuların sistemlerini izlemelerine, bilgisayarın grafik işlemcisine hız aşırtmalarına, RGB tercihlerini özelleştirmelerine ve sessiz, ekstrem veya turbo gibi farklı modlarla fan hızını ayarlamalarına olanak tanıyor. Tüm bunları, sisteminizin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan kişiye özel ve sezgisel bir ara yüz üzerinden gerçekleştirmek mümkün.

İddialı

Arkadan aydınlatmalı 4 bölgeli RGB, her kullanıcının dizüstü bilgisayarına kişisel bir hava katmasını sağlarken, renkli WASD ve ok tuşu kapakları hareket tuşlarının öne çıkmasını sağlıyor. DTS X: Ultra ses sistemi, herhangi bir kulaklığı veya hoparlörü 360° çevresel ses sistemine dönüştürerek oyun sırasında rakiplerinizin hareketlerinin de öne çıkmasına yardımcı oluyor veya uzamsal sesi kullanarak size en sevdiğiniz müzik ve filmlerde çok iyi bir ses deneyimi yaşatıyor.

Killer DoubleShot Pro, Killer Control Center and Killer xTend daha az gecikme sağlarken, Predator Triton 300 çeşitli bağlantı noktaları ile oyunculara daha fazla seçenek sunuyor. 2 kg ağırlığındaki cihaz, HDMI 2.0, Mini DisplayPort 1.4 ve USB Tip C (Thunderbolt 4) gibi çevre birimi seçeneklerinin son derece çeşitli oluşuyla da dikkate değer. Yaklaşık 17 bin TL’lik fiyat etiketine sahip olan model, teknik özellikleri ve genel itibarıyla çokyönlülüğü ile piyasadaki ‘bütçe dostu’ oyun bilgisayarları arasında konumlanıyor. Acer Predator Triton 300 inceleme yazımızın sonuna geldik, sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmasına katkı sağlayabilirsiniz. Artılar

  • Donanım
  • Performans
  • Fiyat

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.