Zorlu Kış Koşullarına Uygun Fotoğraf Makineleri

Zorlu kış koşulları için özel olarak izole edilmiş, güçlü ve yüksek taşınabilirlik sunan fotoğraf makineleri.

Yayınlanma:
Zorlu Kış Koşullarına Uygun Fotoğraf Makineleri

Bu yazımızda zorlu kış koşulları için özel olarak izole edilmiş, güçlü ve yüksek taşınabilirlik sunan fotoğraf makinelerini bir araya getirdik.

Leica X-U

Alman fotoğraf teknolojileri markası Leica’nın derin sularda çekime dayanıklı, güçlü izolasyona sahip yüksekten düşmeye dayanıklı fotoğraf makinesi X-U, teknik açıdan da üstün bir model. APS-C boyutlu sensörü ile profesyonel kalitede fotoğraflar vaat ediyor. Ayrıca f/1.7 diyafram açıklığı ile düşük ışıklı ortamlarda çok net fotoğraf sonuçlarını mümkün kılıyor.

BenQ LM100

Ormanda video çekimi mi yapmak istiyorsunuz, mümkün; peki nehir kenarında fotoğrafa ne dersiniz? Durum, isterseniz soğuk bir gölün kenarında suyun yarattığı fon eşliğinde etkileyici karelerin izini sürmek eşsiz bir deneyim. BenQ LM100, izolasyon özellikleri ile öne çıkan bir kompakt fotoğraf makinesi. İnce ve hafif tasarımı ile birlikte 5 metre derinliğe kadar su altı basıncına da dayanıklı. Sadece bu da değil; 1,5 metre yükseklikten düşmeye karşı korunaklı bir yapı sunuyor. 14 MP fotoğraf, 4x zoom, 2.7 inç LCD ekran, GPS özellikleri teknik detaylar arasında.

Canon PowerShot D30

Karlı bir ortam, sert rüzgarlar… Kesinlikle zorlu koşullar ama güneşin batışı da sizi cezbediyor. İşte tam bu anlarda cebinizden çıkaracağınız Canon PowerShot D30 ile çok iyi sonuçlar elde edebilmeniz mümkün. Canon’un PowerShot serisinin iddialı üyesi D30 ile -10 dereceye kadar soğukta fotoğraf çekimi mümkün. Kendi alanında en iyi izolasyona sahip fotoğraf makineleri arasında yer alan D30, özellikle outdoor severler için hem kompakt hem de pratik bir aygıt. 2 metre yükseklikte düşme ve su altı basıncına da dayanıklı. 5x optik zoom, 12.1 MP çözünürlükte fotoğraf, Full HD video, 3 inç LCD ekran, GPS ve 32 adet akıllı sahne modu ise dikkat çeken diğer detayları.

Fujifilm FinePix XP90

XP80’in bir üst modeli, yüksek çözünürlüklü ve hareketli koşullarda son derece net fotoğraflara imkan tanıyor. Ayrıca daha iyi izolasyon özellikleri vaat ediyor. WiFi özelliği, 16.2 MP fotoğraf, GPS, 1080p video, 3 inç ekran, düşmeye ve donmaya dayanıklılık, su altında çekim yapabilme gibi özellikleri de teknolojisinin çekirdeğinde taşıyor.

Nikon Coolpix AW 130

Su geçirmeyen ve zor arazi koşullarına dayanıklı bir fotoğraf makinesi mi arıyorsunuz? -10 derecede dahi çalışabilen, dolayısıyla kar kış demeden yanınızda güvenle taşıyacağınız modellerden biri de Nikon Coolpix AW 130 olabilir. CMOS sensörle gelen fotoğraf makinesinde 16 MP fotoğraf çekimi gerçekleştirilebiliyor. 370 kareyi bulan pil ömrü, 24-120 mm f2.8-5.9 diyafram açıklığına sahip lens, 6400’e kadar çıkabilen ISO ve 3 inç ekran öne çıkan özellikler.

Olympus Stylus Tough TG-4

Japon teknoloji şirketi Olympus’un uzun yıllara dayalı ‘harekete meyilli’ ve aksiyon dolu anlardan hoşlanan kullanıcılara hitap eden fotoğraf makinesi serisinin öne çıkan üyelerinden biri de TG-4. Su altında fotoğraf çekimi gerçekleştirilebilen kompakt cihaz, sıfırın altındaki sıcaklıklara ve düşmeye karşı da dayanıklı. Ek olarak toz geçirmiyor. 16 MP fotoğraf, 1080ğ video, RAW format desteği ve çok sayıda filtre ile hazır çekim modlarıyla birlikte geliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.