Yeni iPhone'a Yeni Kamera!

Yayınlanma:
Yeni iPhone'a Yeni Kamera!
Blackmagic, popüler video düzenleyicisi DaVinci Resolve'un arkasındaki şirket, "Blackmagic Camera" adlı yeni bir iPhone uygulamasını tanıtarak herkesin iPhone'larıyla profesyonel videolar çekmesine olanak tanıyan manuel uygulamayı ücretsiz olarak sunmaya başladı. Blackmagic Camera, kullanıcıların profesyonel seviyede donanım kullanıyormuş gibi hissetmelerini sağlayacak şekilde, iPhone'a kendi kameralarının arayüzünü getiriyor. Siz bir film yapımcısı veya bir içerik üretici olsanız da Blackmagic Camera, video çekerken iPhone'unuzdan en iyisini almanıza yardımcı olacak.

iPhone'larınız için yeni bir video uygulaması: Blackmagic Camera

Uygulama; deklanşör hızı, ISO, beyaz dengesi ve renk tonu gibi birçok manuel kontrol imkanı sunuyor. Kullanıcılar ayrıca farklı lensler arasında, kare hızı seçenekleri, stabilizasyon seviyeleri ve odak ayarları arasında kolayca geçiş yapabilecekler. Arayüzde ayrıca kayıt parametreleri, histogram, seviyeler ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Blackmagic Camera'nın ilginç bir özelliği, telefonu dikey tutarken yatay olarak 16:9 video kaydetme olanağı. Ayrıca, sonraki işlemi kolaylaştırmak için metaveri eklemek gibi seçenekler de unutulmamış. iPhone 15 Pro kullanıcıları için bu uygulama, yeni Log renk profili ile de uyumlu. Tabii ki, uygulama Blackmagic tarafından geliştirildiği için DaVinci Resolve ve Blackmagic Cloud ile sorunsuz bir şekilde entegre olabiliyor. Böylece, videolarınızı doğrudan bu uygulamalarla senkronize edebilirsiniz. Bununla birlikte, videoları Fotoğraflar uygulamasına kaydedebilir, diğer uygulamalarla paylaşabilir veya hatta harici bir SSD üzerinde saklayabilirsiniz.

Blackmagic Camera ücretsiz

Blackmagic Camera şimdi ücretsiz olarak App Store'da mevcut. Yanlız uygulamayı çalıştırabilmek için, İOS 16 veya sonraki sürümünü çalıştıran iPhone XR veya daha yeni bir cihaza ihtiyaç var. Bazı özellikler (örneğin, Log renk profili gibi) donanım kısıtlamaları nedeniyle belirli iPhone modelleri kullanılabilecek. Bu ücretsiz uygulama ile iPhone'unuzu bir profesyonel video kamerasına dönüştürmek için çok başarılı. https://www.youtube.com/watch?v=fvbD5nc_WkQ

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.