Yeni Acer Swift 7, 1cm’den İnce, 1 kg’dan Hafif

Yeni Acer Swift 7, 1cm’den İnce, 1 kg’dan Hafif

Yayınlanma:
Yeni Acer Swift 7, 1cm’den İnce, 1 kg’dan Hafif

Acer, ekranı öne çıkaran üst düzey kasaya sahip, olağanüstü ince ve hafif Swift 7’yi (SF714-52T) duyurdu.

CES 2019 İnovasyon Ödülü’ne layık görülen 14 inç boyutundaki Swift 7, ultra ince çerçevesi sayesinde neredeyse sınırsız görünerek yüzde 92’lik inanılmaz bir ekran gövde oranına ulaşıyor. Dizüstü bilgisayarlarını gün boyunca yanında taşıyan ve sık seyahat eden profesyoneller, Windows 10 işletim sistemli, 890 gr ağırlığındaki Swift 7’yi taşırken neredeyse ağırlık hissetmemeye bayılacaklar. %92 Ekran Gövde Oranı Etkileyici Bir Deneyim Sunuyor Tasarım ve mühendislik alanındaki gelişmelerle yeniden tasarlanan Swift 7, bir önceki modele göre çok daha küçük olan bir kasaya en son teknolojiyi sığdırmayı başarıyor.

Dört kenarında da yalnızca 2,57 mm[2] inceliğinde çerçeve kullanılan tasarım, dizüstü bilgisayarın genişlik ve derinliğini 317,9 mm G x 191,5 mm D (12,51 inç G x 7,35 inç D) ölçülerine getirerek neredeyse tamamı ekran olan etkileyici bir deneyim sunuyor.

Daha önceki modellerde olduğu gibi, Swift 7 (SF714-52T) inanılmaz derecede ince ve hafif. Ürün 1 cm’nin altında kalınlığa (9,95 mm) ve 1 kg’ın altında (890 gram) ağırlığa sahip. Swift 7 inanılmaz derecede ince ve hafif olmasına rağmen dayanıklı olmayı da başarıyor. Rahat taşınabilmesi için tasarlanan kasa, magnezyum lityum ve magnzeyum alüminyum alaşımlarından üretildi. Üretimde kullanılan malzemeler, aynı kalınlıktaki standart alüminyum alaşımlardan iki ila dört kat daha güçlü olmalarının yanı sıra yüzde 20 ila 35 daha hafifler. Bu da dizüstü bilgisayarın 1 kg’ın altında olmasını sağlıyor. Acer bunlara ek olarak, şık ve seramik benzeri bir yüzey oluşturmak için mikro-ark oksidasyonlu bir kaplama kullandı.

IPS[3] teknolojisine sahip, 14 inç, Full HD 1920x1080, dokunmatik ekran canlı ve kristal netliğinde görüntüler oluşturuyor ve dokunarak rahatlıkla kullanılabiliyor. %100 sRGB/%72 NTSC renk gamı ve 300 nit parlaklık sunan Swift 7, gelişmiş ekranıyla etkileyici deneyimler yaşatıyor. Ekran ayrıca Corning® Gorilla® Glass 6 katmanı sayesinde ekstra dayanıklılık kazanıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.