Xiaomi duyurdu: Redmi Pad Pro'nun 5G versiyonu tanıtıldı

Xiaomi CEO'su Lei Jun tarafından kısa süre önce doğrulanan Redmi Pad Pro 5G tablet cihazı bugün resmi olarak piyasaya sürüldü.

Yayınlanma:
Xiaomi duyurdu: Redmi Pad Pro'nun 5G versiyonu tanıtıldı

Xiaomi'nin yeni tableti karşımıza çıktı! Xiaomi bugün Redmi Pad Pro modelinin 5G bağlantı desteğine sahip yeni versiyonunu tanıttı. Daha önce yalnızca Wi-Fi bağlantısıyla gelen ürün, nihayet çift SIM kart destekli yeni modeliyle tüketicilerle buluştu.

Redmi Pad Pro 5G'nin performans canavarı özellikleri

2,5K çözünürlük kalitesine sahip 12,1 inç LCD ekranla gelen Redmi tableti 120 Hz yenileme hızı ve 180 Hz dokunmatik örnekleme hızıyla geliyor. 600 nit maksimum parlaklıkla karşımıza çıkan cihazda Dolby Vision ve Corning Gorilla Glass 3 koruması bulunuyor.

Redmi Pad Pro 5G cihazı Snapdragon 7s Gen 2 işlemcisiyle çalışıyor. 8 GB LPDDR4X RAM ve 256 GB UFS 2.2 depolamaya sahip olan cihaz, bununla birlikte MicroSD kart girişi de sunuyor. Google'ın geliştirdiği Android 14 işletim sistemiyle çalışan tablette Xiaomi'nin HyperOS arayüzü bulunuyor.

redmi-pad-pronun-5g-versiyonu-tanitildi-2.jpg

Yeni Redmi tableti hem ön hem de arka tarafta birer adet 8 MP'lik kamerayla karşımıza çıkıyor. 33W hızlı şarja sahip cihazda 10.000 mAh batarya kapasitesi yer alıyor. Dolby Atmos destekli dörtlü hoparlörle gelen cihazda ekran altı parmak izi okuyucusu bulunuyor. Öte yandan tablette 5G, Wi-Fi 6, Bluetooh 5.2 ve USB-C 2.0 bağlantıları kullanılabiliyor.

Koyu gri renkle gelen Redmi Pad Pro 5G'nin satış fiyatı açıklandı. Cihaz 275 dolar karşılığında satılıyor. Fakat şu an için cihazın Türkiye'ye ne zaman geleceği bilinmiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.