Steam Tasarımı Yenilendi ve Yeni Özellikler Ekledi!

Yayınlanma:
Steam Tasarımı Yenilendi ve Yeni Özellikler Ekledi!
Steam, en son güncellemeyle tamamen yenilendi ve bir dizi yeni özellikle kullanıcılarını karşıladı. İşte bu dev güncellemeyle ilgili detaylar... Dünya genelinde büyük bir popülerlik kazanan oyun platformu Steam, son güncellemeyle kendini baştan aşağıya yeniledi. Ara menülerden oyun içi menülere kadar birçok alanda tasarım değişiklikleri yapıldı. Peki, bu yeni özellikler neler ve hangi versiyonlarda kullanılabilecek? İşte tüm detaylar...

Steam'de Kapsamlı Tasarım Değişiklikleri Yapıldı!

Steam'in büyük bir güncelleme almasıyla birlikte genel görünümünde önemli değişiklikler göze çarpıyor. Yeni güncellemeyle birlikte menü pencereleri, yazı stilleri ve oyun içi Steam pencerelerinin renkleri ve çerçeveleri üzerinde ufak dokunuşlar yapıldı. Bu sayede Steam, retro görüntüsünden uzaklaşarak daha modern bir tasarıma kavuştu.

Oyun İçi Menülerde Yenilikler!

Oyun içi menülerde yapılan değişikliklerle, oyuncular arkadaşlarıyla sohbet etme ve atölyeye erişme gibi işlemleri daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek. Retro görüntüsünden uzaklaşan oyun içi menüler, artık daha modern bir tasarıma sahip. Ayrıca bu arayüz, kişiselleştirmeye olanak tanıyan bir yapıya sahiptir. Oyun içi menüde mesajlar, atölye gibi uygulamaları kullanıcılar, kendi tercihlerine göre düzenleyebilecekler. https://www.youtube.com/watch?v=e8jv24NjOWQ

Yeni Notlar Uygulaması!

Steam'in yeni güncellemesiyle birlikte gelen notlar uygulaması, hikayeli ve gizem çözme oyunlarında kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak. Artık oyunda notlar alabilir ve bu notları oyun içinde görüntüleyebilirsiniz. Oyun eleştirmenleri için de oldukça yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran bir özellik olduğunu söylemek mümkün.

Pencere Sabitleme Özelliği Geldi!

Uzun süredir beklenen pencere sabitleme özelliği sonunda Steam'e eklendi. Artık tarayıcınızı açarak oyun oynarken aynı anda dizi veya film izleyebilirsiniz. Ayrıca oyun içindeki özellikleri keşfetmek istediğinizde, aynı anda web üzerinden oyunlarla ilgili araştırmalar da yapabilirsiniz.

Yenilenen Bildirim Menüsü!

Bildirim menüsü, yeni güncellemeyle birlikte yeniden tasarlandı ve yeni yeşil renkli bir butonla öncelikli bildirimleri hızlı bir şekilde görmenizi sağlıyor. Ayrıca "Tümünü Görüntüle" seçeneğiyle hesabınıza gelen tüm bildirimleri ayrıca görebilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüsü Alma Özelliği!

Steam, son güncellemeyle birlikte oyun içinde ekran görüntüsü alma özelliğini tamamen yeniden tasarladı. Kullanıcılar artık daha hızlı çalışan bir ekran görüntüsü yönetim paneline sahip olacaklar. Yeni panel, kullanıcıların aldıkları ekran görüntülerine anında erişmelerini sağlıyor ve oyunları boyut veya tarih gibi filtrelerle kolayca sıralamalarını sağlıyor.

İlgili Haberler
Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.