Snapdragon 7s Gen 3 olağanüstü performansıyla Geekbench'te görüldü

Snapdragon 7s Gen 3 olağanüstü performansıyla Geekbench'te görüldü
Qualcomm Snapdragon 7s Gen 3 çipi yüksek performansıyla Geekbench veritabanında görülerek dikkat çekti.

Qualcomm çok yakında orta seviye telefonlarda yer almaya başlayacak işlemcisini piyasaya duyuracak. Merakla beklenen Snapdragon 7s Gen 3 işlemcisi hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. İşlemci sürpriz bir şekilde Geekbench platformunda görüldü.

Geekbench'te listelenmeye başlayan Snapdragon 7s Gen 3 işlemcisi çeşitli testlerle karşımıza çıktı. Bu sürpriz gelişme beklenen işlemcinin piyasaya duyurulmasının oldukça yaklaştığını gösteriyor. Çipin elde etmiş olduğu sonuçlar ise şimdiden büyük bir heyecan oluşturuyor.

Snapdragon 7s Gen 3 etkileyici performansı ile şaşırttı

Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 7s Gen 3 işlemcisi Geekbench platformunda tek çekirdek testlerden 1.157 puan aldı. Çok çekirdekli testlerden ise 3.157 puanla ayrıldı. Yüksek bir performansa sahip olacağını gösteren işlemci orta seviye telefon pazarında dikkat çeken bir çip olacak.

snapdragon-7s-gen-3-olaganustu-performansiyla-geekbenchte-goruldu.webp

Snapdragon 7s Gen 3 dört tanesi performans ve diğer dördü verimlilik olmak üzere toplamda sekiz çekirdekten oluşan Snapdragon 7 Gen 3 çipiyle neredeyse aynı bir yapıya sahip. Snapdragon 7 Gen 3'ün Geekbench'te tek çekirdek ve çok çekirdekli testlerden sırasıyla 1.147 puan ve 3.129 puan aldığı biliniyor. Beklenen yeni çipin önceki modele göre tek çekirdek ve çok çekirdekte sırasıyla yüzde 15 ve yüzde 12 oranında daha yüksek bir performans sunacağını gösteriyor.

Şimdiye kadar Qualcomm tarafından Snapdragon 7s Gen 3'ün varlığını henüz resmi olarak doğrulanmadı. Dolayısıyla işlemci için herhangi bir lansman tarihi de bulunmuyor. Fakat Geekbench'te görülen işlemcinin yakında piyasaya duyurulmaya hazırlandığı anlaşılıyor. Muhtemelen çip önümüzdeki aylarda Redmi Note 14 serisinde donatılacak ve bu cihazlarla birlikte piyasaya tanıtılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.