Samsung yapay zekalı buzdolabını tanıttı

Samsung yapay zekalı buzdolabını tanıttı
Samsung'un yapay zekalı buzdolabı modeli piyasaya çıktı. İşte French Door buzdolabının öne çıkan özellikleri...

Samsung yeni yapay zekalı buzdolabı modelini karşımıza çıkardı. Dikkat çekici bir tasarıma sahip olan buzdolabı yapay zeka odaklı özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. AI yardımıyla kullanıcıya kapıyı otomatik olarak açma yeteneğine sahip olan French Door (iki kapılı) buzdolabı piyasaya çıktı.

Yapay zeka yardımıyla yüzde 15 oranında enerji tasarrufu sağlayan yeni model, sol kısımda dondurucu, sağ tarafta ise buzdolabına sahip. Bununla birlikte buzdolabını akıllı telefon cihazınızdan indirebileceğiniz SmartThings uygulaması ile entegre etmeniz mümkün. Wi-Fi yardımıyla buzdolabını uzaktan dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

Samsung'un yeni buzdolabı modelinin öne çıkan özelliklerinden biri, kullanıcı hafifçe dokunduğunda kapıları otomatik olarak açmak için kapılara entegre sensörler ve motorlar kullanan otomatik kapı açma özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Bu sayede eliniz doluyken bile buzdolabını rahatlıkla açabiliyorsunuz.

samsung-yapay-zekali-buzdolabini-tanitti.webp

Buzdolabının diğer bir ilgi çeken özelliği ise Sabit Sıcaklıkta Soğutma fonksiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Bu sayede buzdolabının sıcaklığındaki değişiklikleri önleyerek yiyeceklerin daha uzun süre taze ve lezzetli kalmasını sağlanıyor.

Samsung'un yeni French Door buzdolabı, Güney Kore'de 1,69 milyon KRW karşılığında satılıyor. Yapay zekalı buzdolabının fiyatının karşılığı yaklaşık 43 bin TL'ye eşit geliyor. Buzdolabı özel renklerle sunulan 6 farklı seçenekten oluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.