Samsung Galaxy Tab S10 çıkış tarihi belli oldu!

Samsung Galaxy Tab S10 çıkış tarihi belli oldu!
Merakla beklenen tablet cihazı Samsung Galaxy Tab S10 hakkında yeni bilgiler geldi. Cihazın çıkış tarihi belli oldu.

10 Temmuz'daki Galaxy Unpacked etkinliğinde Samsung çok sayıda ürününü karşımıza çıkardı. Bunlar arasında şirketin yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 öne çıkarken, aynı zamanda şirketin ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring de dikkatleri üzerine çekti. Ürün yelpazesi bakımından oldukça geniş bir şekilde geçen lansmanda şirket ne yazık ki yeni tabletlerini piyasaya sürmedi.

Samsung Galaxy Tab S serisine ait herhangi bir modelin Galaxy Unpacked etkinliğinde görülmemesi büyük bir dikkat uyandırdı. Şirket bu lansmanda yeni bir tablet tanıtmayı es geçse de yakında beklenen ürününü karşımıza çıkmak konusunda kararlı görünüyor.

Galaxy Tab S10 çıkış tarihi ne zaman?

Her yıl büyük Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni bir Galaxy Tab S ürününü tanıtan Samsung bu yılki lansmanda hedefleri şaşırtsa da yeni tabletler için şimdiden geri sayım başlamış görünüyor. Şirketten henüz bu konuda resmi bir açıklama gelmese de merakla beklenen cihazların çıkış tarihi hakkında ilk iddialar ortaya çıktı.

Teknoloji gazetecisi Max Jambor'un iddialarına göre Samsung bu yılın Ekim ayında merakla beklenen Galaxy Tab S10 cihazını piyasaya sürecek. Cihazla ilgili pek fazla bilgiye yer vermeyen Jambor, ürünün render videosunu yayınlayarak başlığa yalnızca "Ekim" kelimesini sıkıştırdı.

Tab S10 serisinin ilk etapta Tab S10+ ve Ultra versiyonu olmak üzere iki farklı cihazla piyasaya sürüleceğine dair bazı iddialar var. Ayrıca Tab S10 Ultra'nın görünümünün geçen yıl piyasaya sürülen S9 Ultra'ya oldukça benzediği de söyleniyor. Cihazlarla ilgili yeni bilgilerin çok yakında ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.