Redmi Pad SE Modelinin Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi'nin yeni Redmi Pad SE tableti ile ilgili ayrıntılı bilgilerin yanı sıra satış fiyatı da belli oldu. Redmi Pad SE ne zaman çıkıyor? İşte tüm detaylar..

Yayınlanma:
Redmi Pad SE Modelinin Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi'nin tablet piyasasına getirdiği yeni teknolojilere bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz yılın son aylarında Redmi serisine ait Redmi Pad modelini kullanıcıları ile buluşturan marka yakın zamanda Redmi Pad SE ile yeniden gündemi sallayabilir. Zira yeni SE modeli ile ilgili teknik özellik, fiyat ve tasarım detayları gün yüzüne çıktı.

Redmi Pad SE modeli ile ilgili sızdırılan bilgilere göre yeni tabletin gri, yeşil ve mor olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile üretilip kullanıcıların beğenisine sunulacağı öğrenildi. Ekran bazında 90Hz yenileme frekansına sahip 400 nit parlaklık sunan 207 ppi piksel çözünürlüğündeki 11 inç Full HD+ LCD tasarımı bizleri bekliyor.

Redmi Pad SE Genel Özellikleri

Ekran özelliklerini duyurduktan sonra cihazın önde 5MP çözünürlüğü bulunan f/2.2 diyafram aralığındaki selfie kamerasının yanında 8MP çözünürlüklü f/2.0 ana kamerasının olacağını belirtelim. Özellikle görüntülü aramalarda adından sıkça söz ettirecek FocusFrame özelliği de Redmi Pad SE modeli ile ilk kez tabletlerde buluşacak.

4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak olan Redmi Pad SE modelinin Snapdragon 680 SoC işlemci yonga setinden gücünü alacağı öğrenildi. Android 13 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan tabletin USB Type-C bağlantı noktası üzerinden 10W 8000 mAh kapasitesinde bataryası bulunacak. Bu batarya ile Redmi Pad SE ile yaklaşık 21 saate kadar kesintisiz video oynayabilecek veya 12 saatlik oyun dheyecanını dilediğiniz gibi yaşayabileceksiniz.

redmi-pad-se-ozellikleri-ve-fiyati.jpg

Redmi Pad SE modeli metal kasa tasarımı ile geliştirilecek ve yaklaşık olarak 478 gram ağırlığına sahip olacak. 7.36mm kalınlığı ile beraber 3.5mm kulaklık jakını da bulunduracak olan tabletin Wi-Fi ve BlueTooth bağlantıları desteklenirken LTE veya parmak izi desteği ise olmayacak. Dolby Atmos özellikli dört adet hoparlör bulunduracak cihazın depolama alanı ise microSD kartlarla istenildiği gibi arttırılabilecek.

Redmi Pad SE Tablet Fiyatı

Redmi Pad SE tabletinin Avrupa satış fiyatının 190 Euro olacağı düşünülüyor. Bir önceki Redmi tablet modeli olan 3GB RAM ve 64GB depolama alanı bulunan Redmi Pad'in 279 Euro fiyatına göre Redmi Pad SE modeli iyi bir satış hacmi yakalayabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.