OnePlus Buds Pro 3 özellikleri ortaya çıktı!

OnePlus Buds Pro 3 için geri sayım başlamış durumda. Merakla beklenen kablosuz kulaklığın teknik özellikleri belli oldu.

Yayınlanma:
OnePlus Buds Pro 3 özellikleri ortaya çıktı!

OnePlus, geçen yılın Şubat ayında OnePlus 11'in piyasaya sürülmesi vesilesiyle sunulan kulaklıkların doğrudan devamı olarak konumlanacak olan ve kısa bir süre sonra Lite sürümünün takip edeceği Buds Pro 3'ü piyasaya sürmek için geri sayıma başladı.

OnePlus Buds Pro 3 iddialı geliyor!

Ortaya çıkan son bilgilere göre yeni kulaklıkların öne çıkan özelliklerinden biri, gürültülü ortamlarda dinleme deneyimini önemli ölçüde geliştirebilen akustik izolasyonu garanti eden dikkate değer bir değer olan 48dB'de aktif gürültü engelleme özelliği olacak.

OnePlus Buds Pro 3 aynı zamanda Google Fast Pair ile de uyumlu olacak ve bu sayede uyumlu cihazlarla hızlı ve sezgisel bir bağlantı sunacak ve Bluetooth 5.3 desteğinden yararlanarak verimli ve istikrarlı bir bağlantı sağlayacak. Çok noktalı seçenek kulaklıkların aynı anda iki cihaza bağlanmasına olanak tanınacak.

Estetik açıdan bakıldığında sızdırılan görseller rafine bir tasarımı gösteriyor. Kulak içi tipteki kulaklıklar rahat ve güvenli bir uyum vaat ederken, köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgen şekillerle karakterize edilen kasa, modern ve farklı bir görünüm sunuyor.

oneplus-buds-pro-3.webp

Spor tutkunlarının ve açık hava maceralarını sevenlerin gözünden kaçmayacak bir detay da, kulaklıkların suya karşı dayanıklı olduğunu garanti eden IP55 sertifikası olarak görülüyor. Aynı zamanda cihazın kasası, IPX4 sertifikasına sahip olacak.

Pil konusunda da OnePlus Buds Pro 3 üst düzey performans vaat ediyor. ANC fonksiyonu devre dışı bırakıldığında kullanıcılar 9 saatlik dinleme süresinin keyfini çıkarabilecekler. Bu değer, kasanın sağladığı şarj da hesaba katıldığında 33 saate çıkıyor. Aktif gürültü engelleme özelliği devreye girdiğinde pil ömrü 6 saate düşüyor, kasa yardımıyla 22 saate kadar çıkıyor.

Teknik verilere bakıldığında her kulaklık için 58 mAh, kasa için ise 520 mAh pil kapasitesi ortaya çıkıyor. Ayrıca hızlı şarj desteği de dikkat çekiyor. Yalnızca 10 dakikalık şarj, 5 saatlik pil ömrü sunacak. Cihazın resmi çıkış tarihi gizemini korurken, iddialara göre Buds Pro 3'ün Ocak 2024'te OnePlus 12 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.