OnePlus Buds Pro 3 görselleri sızdı! Teknik özellikleri belli oldu

OnePlus Buds Pro 3 görselleri sızdı! Teknik özellikleri belli oldu
OnePlus Buds Pro 3 hakkında yeni bilgiler geldi. Beklenen kablosuz kulaklık modelinin görüntüleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı.

OnePlus'ın yeni kablosuz kulaklık modeli ile ilgili ilk merak edilen ayrıntılar belli oldu. Çok yakında piyasaya çıkacak OnePlus Buds Pro 3 modelinin teknik özellikleri belli oldu.

OnePlus 13 akıllı telefon serisi ile birlikte tanıtılması beklenen OnePlus Buds Pro 3 modelinin özellikleri ve görüntüleri Digital Chat Station tarafından ortaya çıkarıldı. Kulaklık ile ilgili önemli detaylara sahip olduğumuz bu sızıntıda cihazın merak edilen pek çok detayı netlik kazandı.

OnePlus Buds Pro 3 özellikleri belli oldu

Ortaya çıkan bilgilere göre OnePlus'ın yeni kulaklığı 11 mm hoparlör ve 6 mm tiz çıkışına sahip çift dinamik sürücüye sahip olacak. Merakla beklenen kablosuz kulaklık modelinin 50 dB gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı aktarıldı. Karşılaştırmak gerekirse serinin bir önceki modeli olan OnePlus Buds Pro 2'de 48 dB gürültü engelleme desteği yer alıyordu.

oneplus-buds-pro-3-gorselleri-sizdi-teknik-ozellikleri-belli-oldu.webp

Serinin bir önceki modelinde 54 ms gecikme süresine yer veren şirket, OnePlus Buds Pro 3 cihazında ise 94 ms gecikme süresi yer alacak. Bu anlamda önemli bir düşüş ortaya koyacak model dikkat uyandırdı.

Pil yetenekleri ile de öne çıkacak OnePlus Buds Pro 3 modeli şarj kutusuyla yaklaşık 43 saat oynatma süresine sahip olacak. 10 dakikalık şarjla telefon 10 saat çalışma vaat edilecek. Bununla beraber öte yandan LHDC 5.0 ve 192kHz/24bit ses codec bileşeni desteği de mevcut olacak.

oneplus-buds-pro-3-gorselleri-sizdi-teknik-ozellikleri-belli-oldu-1.webp

OnePlus Buds Pro 3 modelinde suya ve toza karşı dayanıklılık için IP65 sertifikası sunulacak. Bluetooth 5.4 bağlantı desteği ile karşımıza çıkacak olan model OnePlus 13 serisi telefon ailesiyle birlikte bu yılın Aralık ayında resmen tanıtılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.