Google, WhatsApp'taki o hatayı düzeltti!

Yayınlanma:
Google, WhatsApp'taki o hatayı düzeltti!
Google, Twitter üzerinden yaptığı resmi açıklamada, WhatsApp uygulamasının mikrofon kullanımına ilişkin hatalı bildirimler oluşturan bir hatayı giderdiğini doğruladı. Sorun bu yılın Mayıs ayında keşfedildi ve "sınırlı sayıda kullanıcıyı" etkiledi. İlk başta, birçok sosyal ağ kullanıcısı WhatsApp'ın sözde "casusluğundan" şüphelenmeye başladı. Google'a göre hata düzeltmesi, şu anda Google Play Store'dan indirilebilir durumda olan WhatsApp'ın son sürümünde yayınlanıyor.

Google'dan açıklama geldi

Google, kusuru düzeltmek için WhatsApp'tan yardım istedi ve şirket, uygulamanın geliştiricilerine herkesin önünde teşekkür etti. Şirket ayrıca etkilenen kullanıcılardan özür diledi. Şirketin konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde oldu:
"Kullanıcılar artık bu sorunu çözmek için WhatsApp uygulamalarını güncelleyebilir. Ortaklık için WhatsApp'a teşekkür ediyor ve bu hatanın kullanıcılarda yaratmış olabileceği kafa karışıklığı için özür diliyoruz."
Akıllı telefonunuzda bu hataya rastladıysanız, Google Play Store'a erişerek sorunu kalıcı olarak çözmeniz artık mümkün. WhatsApp'ın geri bildirim kanallarında kullanıcılar tarafından yoğun talep gören yeni gizlilik özelliklerine bu hafta kavuştuğunu da hatırlatmakta fayda var.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.