Google Pixel Watch 3 tamir konusunda hayal kırıklığı yaratacak

Google Pixel Watch 3 tamir konusunda hayal kırıklığı yaratacak
Google Pixel Watch 3 kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı. Cihaz tamir konusunda tam anlamıyla sınıfta kaldı.

Google akıllı saat serisinde ciddi bir stratejik hata yaparak kullanıcılarını üzdü. Pixel Watch cihazının tamir edilemez bir yapıya sahip olduğu, tamir durumunda cihazın yenileriyle değiştirilmesi gerektiği ifade edildi.

Bu sorun ilk olarak 2022 yılında piyasaya sürülen orijinal Pixel Watch'tan bu yana mevcuttu. Akıllı saatin ikinci neslinde de sorun devam etti ve şimdi yeni Pixel Watch 3 de bakım seçenekleri eksikliğinin bir başka kurbanı olacak. Akıllı saatiniz bozulursa ne yazık ki başka bir saat satın almanız gerekecek.

Google sözcülerinden açıklama geldi

Android Authority platformu Google temsilcisiyle bu konuda konuştu. Şirketin sözcüsü Pixel Watch 3'ün hasar görmesi durumunda izlenmesi gereken adımları açıkladı. Bu konuda şirket şöyle bir açıklamada bulundu:

Cihazınız hasar gördüyse değiştirme seçeneklerinizi kontrol etmek için Google Pixel Watch Müşteri Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

google-pixel-watch-3-tamir-konusunda-hayal-kirikligi-yaratacak-2.webp

Google temsilcisi ayrıca yeni Pixel Watch 3'ün tamir edilemeyeceğini, yalnızca değiştirme seçeneğinin kaldığını doğruladı.

Garanti kapsamı dışındaki cihazlarla ilgili kazara hasarları ve diğer sorunları kapsayan sigorta programı ne yazık ki şu anda yalnızca ABD'de mevcut. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Pixel Watch 3 sahiplerinin 49 dolar tutarında bir hizmet ücreti ödemesi gerektiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.