Google Pixel 5 Tanıtıldı | İşte Özellikleri ve Fiyatı

Google yeni amiral gemisi akıllı telefonunu tanıttı. Google Pixel 5 özellikleri ve fiyatı ile oldukça dikkat çekici görünüyor. İşte Pixel 5 özellikleri ve fiyatı...

Yayınlanma:
Google Pixel 5 Tanıtıldı | İşte Özellikleri ve Fiyatı

Google Pixel 5, 6 inç 2340 x 1080 çözünürlüğe sahip OLED ekran ile birlikte geliyor.

Cihazda 90Hz yenileme hızı bulunuyor. Gücünü Snapdragon 765G yonga setinden alan Pixel 5'de ayrıca 8GB RAM bulunuyor. Akıllı telefonda 128GB dahili depolama alanı yer almakta. Pixel 5, 4.080 mAh bir bataryası bulunuyor. Bu batarya USB-C bağlantı portu üzerinden şarj oluyor.

Cihazda 18Watt'lık hızlı şarj teknolojisi de sunulmakta. Akıllı telefonun arka tarafında 77 derecelik görüş alanı ve hem optik hem de elektronik görüntü sabitleme özelliğine sahip 12,2 megapiksel ana kamera ve 107 derece çekim yapan yeni 16 megapiksel ultra geniş kamera yer alıyor. Ön kısımda ise 8MP'lik kamera bulunuyor.

Google, cihaza Gece Görüş modunu kullanarak portre modunda çekim yapma seçeneğini ekledi. Böylece gece bile porte fotoğraflar çekilebilecek. Google Pixel 5'in ABD fiyatının 699 dolar olduğu açıklandı. Cihazın ülkemizde en azından resmi kanallar üzerinden satışa sunulması beklenmiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.