Google Cüzdan için Android kullanıcılarının beklediği yenilik yolda!

Google Cüzdan için Android kullanıcılarının beklediği yenilik yolda!
Google Cüzdan (Wallet) çok yakında önemli bir güncelleme alarak tüm Android telefonlarda özel bir kısayol seçeneğine ulaşacak.

Google Cüzdan için Android kullanıcılarını memnun edecek pratik bir özellik çok yakında sunulacak. Ortaya çıkan bilgilere göre Google Wallet (Cüzdan) yakında Android telefonlarda yer alan Hızlı Ayarlar menüsünde özel bir kısayol olarak karşımıza çıkacak.

Aslında bu kısayol bazı akıllı telefon markalarının One UI gibi kendi geliştirdiği arayüzlerinde yer alan bir işlevdi. Fakat buradaki yenilik, uygulamanın ilk kez kendisi tarafından böyle bir kısayolun sunmaya başlaması olacak. Böylelikle eski ve yeni tüm Android telefonlarda aynı kısayola ulaşmak mümkün hale gelecek.

Google Cüzdan için Hızlı Ayarlar kısayolu geliyor

Android telefonların kontrol merkezi olarak da işlev gösteren Hızlı Ayarlar menüsü telefonlardaki birçok işleve kullanıcıların kolayca erişmelerine yardımcı oluyor. Kullanıcılar tarafından özelleştirilebilir bir yapıya da sahip olan özellik, kullanıcıların sık kullandığı bazı uygulamalara pratik şekilde erişmelerine katkıda bulunuyor.

google-cuzdan-icin-android-kullanicilarinin-bekledigi-yenilik-yolda.webp

Hızlı Ayarlar menüsünde mobil veri, Wi-Fi, Bluetooth, parlaklık, ses seviyesi, el feneri, pil tasarrufu modu ve ekran kaydı gibi çok sayıda seçenek yer alıyor. Şimdi Google Cüzdan'ın 24.26.650309275 sürümü ile beraber bu uygulamanın kısayolunun da kullanıcılara sağlanmaya başlayacağı ifade ediliyor.

Kullanıcılar yeni kısayola dokunarak oldukça kolay bir şekilde Google Cüzdan uygulamasını açabilecek. Kısayol seçeneğine basılı tutmaları halinde ise uygulama hakkındaki bilgilere ulaşım sağlayabilecek.

Android Authority şu anda bu yeniliğin test edildiğini ve çok yakında kullanıcılara sunulmaya başlanacağını açıkladı. Fakat şimdilik bunun için herhangi bir tarih açıklamasında bulunulmadı. Muhtemelen bu kısayolun tüm cihazlara gelmesi biraz daha vakit alacak gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.