General Mobile GM 5 Plus Satın Almanız için 5 Neden

Son dönemde iyiden iyiye artan e-mail’lerinize toplu bir yanıt olarak 'neden General Mobile GM 5 Plus' sorusunu sorduk. İşte yanıtlar…

Yayınlanma:
General Mobile GM 5 Plus Satın Almanız için 5 Neden

Akıllı telefon dünyasında adı son dönemde sıkça duyulan bir model var: General Mobile GM 5 Plus. Türk menşeili General Mobile şirketinin en yeni modellerinden biri olan GM 5 Plus, teknoloji raflarının aranan, internet sitelerinin ‘fiyatı takip edilen’ ve en genel şekliyle ilgi duyulan cihazlarından. Bizler de son dönemde iyiden iyiye artan e-mail’lerinize bir karşılık olarak neden General Mobile GM 5 Plus sorusunu sorduk. İşte yanıtlar…

1- Elbette fiyat General Mobile GM 5 Plus fiyat:

konusunda son derece mütevazı bir akıllı telefon. Hatta kendi alanında iddialı bir şekilde ‘bütçe dostu’ olduğu görülüyor. 900-1000 TL aralığındaki fiyatıyla, özellikleri oranında ele alındığında gayet iyi görünüyor. Hatta Teknosa gibi büyük perakendecilere gittiğinizde ‘tükendi’ yanıtını bile alabilirsiniz.

ekran_resmi_2016-11-11_17_54_02

2- Ekran: 5.5 inçlik ‘büyük bir ekran’ ile gelen General Mobile GM 5 Plus, aynı zamanda Full HD çözünürlük sunuyor. Gorilla Glass 4 kaplamalı ekranı kılcal çizilmelere karşı dayanıklı yapısıyla da dikkat çekici. Görüntüler oldukça net ve canlı.

3- Tabii ki Android 7.0 Nougat! Evet, Android 7.0 Nougat önyüklü şekilde sizi karşılaması harika bir haber. Çoğu üst seviye modelde dahi olmayan bu yazılım, GM 5 Plus’ta mevcut durumda.

4- Donanım: 1.5 GHz hızlarında çalışan işlemcisi, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, microSD desteği ve 3100 mAh pil kapasitesi ile adeta 1500 TL üzeri cihazların teknik yapısını sunuyor. Type-C portu ve 4.5G desteği de mevcut.

5- Şık tasarım: Metal kasası ve 4 farklı renk seçeneği ile gayet şık. Güven veren, zarif bir görünüme sahip.

General Mobile GM 5 Plus incelemesi için buraya tıklayınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.