Galaxy AI'nin canlı çeviri özelliği hakkında sürpriz detay açıklandı

Galaxy AI'nin canlı çeviri özelliği hakkında sürpriz detay açıklandı
Samsung'un Galaxy AI yapay zeka paketinde yer alan canlı çeviri özelliği beklenen bir gelişmeyle dikkat topladı.

Samsung şirketi yapay zeka konusunda çığır açan yeniliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Gelen son bilgilere göre şirket Galaxy AI yapay zeka teknolojisini üçüncü taraf uygulamalara genişletmeye başladı.

Galaxy AI'nin üçüncü taraf uygulamalarda desteklenmeye başlaması ile birlikte yapay zeka paketinin en sevilen özelliklerinden bir tanesi olan canlı çeviri işlevi de diğer uygulamalarda çalışmaya başladı.

Samsung tarafından duyurulan bilgilere göre üçüncü taraf uygulamalarda desteklenmeye başlayan Galaxy AI canlı çeviri özelliği artık Google Meet ve WhatsApp gibi birçok uygulamada rahatlıkla kullanılabilecek. Böylelikle Samsung'un Galaxy AI'yi destekleyen akıllı telefonları iletişimde yeni bir boyuta geçerek kusursuz bir sohbet ortamı sağlayacak. Farklı dilleri konuşan kişiler arasındaki iletişim ciddi bir seviyede kolaylaşacak.

galaxy-ainin-canli-ceviri-ozelligi-hakkinda-surpriz-detay-aciklandi-2.jpg

Galaxy AI hizmetinin bir parçası olarak hayatımıza giren canlı çeviri özelliği Samsung'un Telefon uygulamasına önceden yüklenmiş olarak geliyor. Fakat ortaya çıkan son bilgilere göre çok yakında Meta platformundaki VoIP çağrıları için de bu özellik kullanılabilecek. Kaynaklar Galaxy AI'nin WhatsApp'ta gerçek zamanlı çeviriyi destekleyeceğini paylaştı ve ardından Google Meet ve WeChat'i de uyumlu uygulamalar listesine ekledi.

Ortaya çıkan bu gelişme Samsung şirketinin yapay zeka ve gerçek zamanlı çeviri alanındaki konumunu güçlendirmesinde önemli bir adımı simgeliyor. Bununla birlikte Samsung'un atmış olduğu bu adım yalnızca kullanıcı deneyimini geliştirmekle kalmayacak. Ayrıca kullanıcıların farklı diller arasında iletişim kurma biçimleri üzerinde de önemli bir etki yaratabilecek. Gelecekte Galaxy AI'nin başka platformlarda da desteklenip desteklenmeyeceği şimdilik merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.