Asus ROG Ally Türkiye'de Ön Siparişlerde: İşte Ürünün Fiyatı ve Muhteşem Özellikleri

Yayınlanma:
Asus ROG Ally Türkiye'de Ön Siparişlerde: İşte Ürünün Fiyatı ve Muhteşem Özellikleri
Asus tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Windows 11 işletim sistemli oyun konsolu Asus ROG Ally, Türkiye'de ön siparişe açıldı! Bu özel konsolun Türkiye fiyatı ve özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.

Asus ROG Ally Ön Siparişleri Türkiye'de Başladı

01 Haziran - 13 Haziran tarihleri arasında 25.999 TL ön sipariş fiyatıyla satışa çıkan Asus ROG Ally, ilk etapta Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinde tüketicilere sunulacak. ROG Ally ön sipariş verenler, 4.956 TL değerindeki ROG Cetra True Wireless Kulaklığı sadece 2.075 TL'ye satın alabilecekler.

Windows 11 İşletim Sistemli Asus ROG Ally Hakkında

ASUS Republic of Gamers (ROG), inanılmaz güçlü ve yeni Windows 11 işletim sistemli oyun konsolu ROG Ally’yi duyurdu. Son teknoloji AMD Ryzen Z1 serisi işlemciyle donatılmış olan Ally, AAA oyunlarını ve bağımsız oyunları kolaylıkla çalıştırabilen güçlü bir donanıma sahip. Parlak ve yüksek yenileme hızına sahip dokunmatik ekranı, oyuncuların açık havada oyun oynarken bile içerikleri net bir şekilde görmelerini sağlıyor.

ROG Ally'nin AMD İle Güçlendirilmiş İnanılmaz Performansı

RDNA 3 grafikli AMD Ryzen Z1 serisi işlemciye ve tamamen yeni, amaca yönelik üretilmiş bir APU’ya sahip olan ROG Ally, oyun dünyasında elde oyun performansında yeni bir seviye oluşturmayı hedefliyor. ROG’un Zero Gravity termal sistemi, Ally’nin her yönde serin kalmasını sağlamak için ultra ince soğutucu kanatçıkları ve yüksek sürtünmeli ısı boruları ile çift fan sistemi kullanıyor.

Tam Teşekküllü Windows 11 Oyun Deneyimi

ROG Ally, Windows 11 işletim sistemini çalıştırıyor, böylece oyuncular tüm yayıncı kütüphanelerine ve oyun akış hizmetlerine tek bir cihazdan erişebiliyorlar. Windows masaüstünde gezinmek, Ally’nin kumanda kolları ve düğmeleri ya da Windows’un güçlü dokunmatik ekran desteği sayesinde kolay ve zevkli bir deneyim sunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.