Apple Pencil 3 sürpriz bir özellik ile geliyor!

Apple Pencil 3 için geri sayım başlarken, dijital kalemin sürpriz bir özelliğe sahip olacağı ortaya çıktı!

Yayınlanma:
Apple Pencil 3 sürpriz bir özellik ile geliyor!

Apple Pencil cihazı piyasaya sürülmesinden bu yana birçok çizim, tasarım ve grafik profesyonelinin ve meraklısının beklentilerini yeniden tanımladı. Son modelin sunumundan beş yıl sonra, pek çok kişi için devrim niteliğinde özellikler sunabilecek yeni nesil kalemle ilgili söylentiler ortaya çıkıyor.

Ortaya çıkan son bilgilere göre yeni Apple Pencil, farklı uygulama türlerine uyum sağlayacak şekilde ucunu değiştirme olanağı sunabilir. Onaylandığı takdirde bu aksesuarı günlük olarak kullanan herkes için büyük bir yeniliği temsil edecek bir özellik olacak.

Apple Pencil 3 değiştirilebilir manyetik uçlarla geliyor

Farklı değiştirilebilir uçlara sahip olma fikri sadece estetik bir sorun değil, işlevsellik açısından gerçek bir yenilik olarak görülüyor. Örneğin ayrıntılı eskizler çizmekten resminin geniş alanlarını renklendirmeye giden bir sanatçıyı düşünelim... Biri çizime, biri teknik tasarıma ve diğeri boyamaya yönelik olmak üzere belirli ipuçlarının sunulmasıyla, kullanıcı durumu değiştirebilir. Her zaman maksimum hassasiyeti garanti eden, ihtiyaçlara göre kalemin ucunu kullanabilirsiniz.

apple-pencil-3-surpriz-bir-ozellik-ile-geliyor.jpg

Söylentilere göre değişim mekanizması son derece basit ve sezgisel olacak. Uçlar manyetik bir yuva aracılığıyla bağlanabilecek. Böylece karmaşık diş veya vida sistemlerinden kaçınılabilecek.

Bu söylentiler doğrulanırsa yeni nesil Apple Pencil 3, sanat ve teknik sektördeki tüm profesyoneller için ileriye doğru bir atılımı temsil edebilir. Değiştirilebilir uçların sunduğu potansiyel, bir sanat eserinin yaratılmasından bir binanın tasarımına kadar işin farklı aşamaları arasındaki geçişi daha akıcı ve hızlı hale getirecek.

Şu anda bununla alakalı olarak kesin bir cevap vermek zor. Çok sayıda söylentiye ve aynı derecede yüksek beklentilere rağmen Apple, popüler kaleminin halefi hakkında henüz resmi bilgi yayınlamadı. Ancak uzun süredir devam eden bu bilgi eksikliği, şirketin büyük bir şey üzerinde çalıştığını gösterebilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.