Android Kullanıcıları için Hoparlör ve Kulaklık Tavsiyeleri

Android kullanıcıları için son derece yetenekli, her bütçeye uygun hoparlör ve kulaklık modellerini bir araya getirdik.

Yayınlanma:
Android Kullanıcıları için Hoparlör ve Kulaklık Tavsiyeleri

Beats Pill+ Kablosuz ve küçük tasarımlı bir diğer hoparlör modeli de ünlü ses teknolojileri markalardan Beats’in Pill+’ı. Gerçekten inanılmaz küçük ve zarif; adeta gittiğiniz her yere götürmeniz, beraberinde etrafa pozitif enerji yaymanız için tasarlanmış. Ayrıca şık arayüzü de dikkate değer teknolojisinin sadece başlangıç kısmını oluşturuyor.

Güçlü ses çıkışı ile iddialı; üstelik paylaşılanı dinleme özelliği sayesinde çok sayıda kullanıcıyı da bir araya getirmek gibi ayırt edici bir görevi daha var. Android cihazların yanı sıra Apple Watch da dahil olmak üzere çok sayıda farklı türde cihazla eşleştirilebilen Beats Pill+’ın aktif 2 yönlü geçiş sistemi, dinamik bir ses aralığında optimize bir ses alanı oluşturuyor ve tüm müzik türlerinin en net haliyle duyulmasını sağlıyor.

Yüksek frekans ve alçak frekans hoparlörü ayrımı, tüm dünyadaki profesyonel kayıt stüdyolarında bulunan akustik tekniğinin aynısını kullanmasıyla da öne çıkıyor. Üstelik kablosuz olarak tam 12 saat boyunca çalışıyor. Kendi alanında en uzun şarj dayanıklılığına sahip aygıtlardan biri özetle. Üstelik 3 saatte şarj oluyor.

Cellular Line Mantis

Son derece mütevazi bir fiyat etiketiyle gelen bu sempatik model, ilk aşamada güzel görünüyor. Oval ve ince tasarımı ile kulakiçi için ideal yapıda. Beyaz renkte ve kablosu da ortalama uzunlukta. Çok yönlü ve kolay kablolu stereo kulaklık Cellular Line Mantis, derin alçak frekansları ile çok iyi ses kalitesi ve zengin ses sağlamayı başarıyor. Gelen aramaları yönetebilmeye de olanak tanıyor. Fiyatına inanamayacaksınız!

Yurbuds Ironman Inspire

Ünlü ses teknolojileri markası Yurburds’un şaşırtıcı tasarımlı modeli Ironman Inspire ile tanışmalısınız. Star Trek izleri taşıyan görünümüyle kesinlikle baştan çıkarıcı. Biraz bilim kurgusal olduğuna şüphe yok. Sahip olduğu Twist-Lock (Çevir-Kilitle) teknolojisi sayesinde rahatsız etmeden kulak içine oturuyor. Üstelik terlemeye ve suya karşı dayanıklı.

Ortam seslerine izin veriyor, izole bir deneyim vaat etmiyor yani; ve en zorlu fiziksel aktivitelerde bile kulağınızdan düşmüyor. Ultra yumuşak silikonlu yapısıyla ergonomik olarak tasarlandığından, uzun süreli kullanımlarda kulak içini de tahriş etmiyor. Fiyatıyla bir diğer ‘çok iyi’ seçim.

Coloud Boom Transition Control Talk

Enerjik ve kaliteli bir kulaküstü kulaklık, üstelik mütevazi fiyat etiketi de cabası. İlginç tasarımıyla özellikle gençler için son dönemin trend noktaları arasında olduğunu da belirtelim. Katlanabiliyor olması, özellikle küçük çantalarda kolaylıkla taşınabilmesini sağlıyor. Elbette tüm bu görsel ve bütçesel detaylara ek olarak teknoloji özellikleri de dikkate değer. 40mm gibi son derece büyük sürücülerle gelen ürün, bu sayede oldukça iyi bir ses kalitesi sunuyor. Altın kaplama 3.5mm jack’ı da ses kalitesinin önemli detayları arasında.

Philips SHK1030

Renkli, enerjik ve genç bir kulaklık modeli Philips SHK1030. Hollanda merkezli teknoloji şirketinin 3 yaş üzeri çocuklar için özel olarak geliştirilen kulak üstü kulaklığı; net, berrak ama bir yandan da dengeli bir ses sunumu sağlarken yumuşak pedleriyle konforu de uçlarda yaşatıyor. Kilitlenebilir maksimum ses seviyesi kontrolü sayesinde de ebeveynler, çocuklarının yüksek seste müzik dinlemesini önleyebiliyor. Çocukların görür görmez bayılacağı, ilginç bir alternatif olduğuna şüphe yok. Ayrıca eğlenceli kutusu da övgüyü hak ediyor.

Marshall Woburn Hoparlör

Rock müzikle özdeşleşmiş marka Marshall’ın Woburn adlı hoparlörü, kendi sınıfının en çarpıcı ve en iddialı modellerinden. Bluetooth özelliği sayesinde kablosuz olarak cihazlarla eşleştirilip kullanılabildiği gibi optik çıkış ya da 3,5mm girişler üzerinden de bağlantı sağlanabiliyor. Sadece Android'li akıllı telefon ve tablet değil, pikaptan Apple TV’ye sayısız cihazla birlikte yüksek performans eşliğinde kullanılabiliyor.

Sesten ödün vermeyen gelişmiş bileşenleri frekans aralığında en doğru şekilde karşılık verirken PowerSaver ve Standard bekleme modları etkin olarak kullanılmadığında çevre üzerindeki etkinin en az düzeyde olmasına yardımcı oluyor. İki adet 13,33 cm hoparlörle gelen modelde 50-60 Hz frekans yanıtı, 200 W güç öne çıkan özellikler arasında. Tasarıma son bir vurguyla kapatalım mı; dayanıklı vinil kaplaması, altın boruları, klasik görünümlü fret ızgara örgüsü ve efsaneleşmiş Marshall yazılı logosuyla adeta bir modern sanat eseri. Bu arada yaklaşık 7 kg’lık ağırlığa sahip ve bir yerden bir yere taşınması da gayet pratik. Özetle müzik onunla da her yerde…

OutCast

Soundcast ses siteminin kusursuz hoparlörü OutCast, portatif tasarımı ve mükemmel ses kalitesiyle ister evinizde, ister bahçenizde hatta teknenizde bile kullanarak müziğin tadını dilediğiniz her yerde çıkarabilirsiniz. 106 metrelik yayın alanı sayesinde evinizin ya da bahçenizin farklı alanlarında aynı ses kalitesiyle müzik dinleyebilirsiniz. iCast, 2.4 GHz’lik özgürlüğü ile hiçbir mikrodalgadan, cep telefonundan ve diğer kablosuz ürünlerden asla etkilenmiyor. iCast istediğiniz amplifikatöre ve evinizdeki tüm ses sistemlerine kolayca uyum sağlıyor. Küçük, şık ve hafif tasarımıyla oldukça kolay kullanıma sahip olan iCast’la hissedeceğiniz tek şey doyumsuz müzik keyfi olacak. Fiyatlar 700 Euro’dan başlıyor…

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.