Tomb Raider: The Legend of Lara Croft'un çıkış tarihi ve fragmanı geldi!

Netflix merakla beklenen Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animasyon dizisinin çıkış tarihi ve fragman videosunu duyurdu.

Netflix ve Amazon Prime Video platformları yakın zamanda Tomb Raider oyunundan uyarlanan iki yeni yapımla karşımıza çıkacak. Amazon'un canlı aksiyon uyarlaması Fleabag yıldızı Phoebe Waller-Bridge tarafından yazılırken, henüz beklenen yapımın izleyicisiyle buluşmasına daha epey süre var gibi görünüyor. Netflix ise bu konuda daha hızlı davranarak Tomb Raider'ın animasyon uyarlamasını geliştiriyor.

Netflix merakla beklenen Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dizisi ile ilgili beklenen haberi verdi. Netflix'ten gelen açıklamaya göre dizinin yayın tarihi ve ilk fragman videosu yayınlandı.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft fragman videosu yayınlandı

Heyecanla beklenen Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dizisi en son Shadow of the Tomb Raider ile gördüğümüz oyun serisinden sonra yaşanan olayları konu alacak. 10 Ekim tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak olan animasyon dizisinin fragmanı şu şekilde karşımıza çıkıyor:

Şimdilik dizinin konusu ile ilgili pek bir bilgiye yer verilmedi. Fakat Netflix'in açıklamasına göre dizide Lara Croft karakterini Hayley Atwell seslendirecek. Platformun diziyle ilgili verdiği ilk ipuçları ise şunlar oldu:

"Animasyon dizisi TOMB RAIDER: THE LEGEND OF LARA CROFT, büyük başarı yakalayan Tomb Raider video oyunu Survivor üçlemesinde (Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider) anlatılan hikâyenin kaldığı yerden devam ederek, dünyayı dolaşan kahramanın efsanevi bir mezar soyguncusuna dönüşürken yaşadığı yeni maceraları aktaracak. İlk ortaya çıkışının üzerinden 25 yılı aşkın bir süre geçen Lara Croft (seslendiren Hayley Atwell), nefes kesici ve tehlikelerle dolu mekânlardaki kadim gizemleri keşfetmeye ve kayıp gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ediyor."

2021 yılından bu yana yapımı devam eden Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dizisi Crystal Dynamics, Legendary Television, DJ2 Entertainment ve Tractorpants ortak yapımcılığında hayata geçecek. Powerhouse Animation tarafından animasyonu yapılan dizinin senaristi ise Tasha Huo oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sinema Haberleri