Netflix'in The Diplomat dizisinden 2. sezon fragmanı geldi

Netflix'in popüler siyasi draması The Diplomat 2. sezon fragmanı ile karşımıza çıktı.

Netflix platformu The Diplomat dizisinin merakla beklenen ikinci sezonunun tanıtımına devam ediyor. Siyasi drama temalı dizinin Ekim ayının sonunda yayınlanmaya başlayacağı ifade ediliyor. Heyecan uyandıran diziden yeni bir fragman videosu paylaşıldı.

The Diplomat 2. sezon fragmanı:

Debora Cahn tarafından yaratılan popüler dizi uluslararası bir krizin ortasında geçiyor ve ABD'nin Birleşik Krallık büyükelçisi olarak kariyeriyle ve sorunlu evliliğiyle uğraşmak zorunda kalan Keri Russell'ın canlandırdığı başarılı diplomat Kate Wyler'ı konu alıyor.

The Diplomat'ın kadrosunda Keri Russell'ın yanı sıra Rufus Sewell, David Gyasi, Georgie Henley, Allison Janney ve Rory Kinnear gibi tecrübeli isimler karşımıza çıkıyor.

Heyecanla beklenen yeni sezonda, Londra'da yaşanan travmatik bir saldırının ardından baş karakter İngiliz hükümetindeki üst düzey yetkililerden şüphelendiğinde hayatının en büyük sorunuyla yüzleşmek zorunda kalacak ve olaylar gelişecek.

The Diplomat'ın ikinci sezonu 31 Ekim 2024'te Netflix platformunda ekranlara gelmeye başlayacak. Sevilen dizinin ilk sezonunun şu anda platformda mevcut olduğunu da hatırlatmakta yarar var. Popüler dizi Netflix tarafından şu şekilde tanıtılıyor:

"Londra'daki bir saldırının dünyasını sarsmasının ardından Amerikalı diplomat Kate Wyler, İngiliz hükümetinin üst düzey yöneticilerinden şüphelenmeye başlayınca hayatının en büyük sorunuyla karşı karşıya kalır."

Peki ya siz The Diplomat'ın 2. sezon fragman videosu ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sinema Haberleri