Kit Harington'dan dikkat çeken Eternals itirafı!

Game of Thrones'un Jon Snow'u Kit Harington, Marvel filmi Eternals ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Game of Thrones ile geniş kitlelere adını duyuran ünlü aktör Kit Harington, 2021 yılında yayınlanan Marvel filmi Eternals ile ilgili dikkat çekici bir itiraf ile karşımıza çıktı. Eternals'ın "bir sanat eser olmaktan çok uzak olduğunu" dile getiren Hollywood yıldızı GQ'ya verdiği röportajda önemli açıklamalara bulundu.

Chloé Zhao'nun yönettiği filmde Dane Whitman karakterini canlandıran tecrübeli aktör Marvel gibi büyük bir evrende yer almasıyla alakalı şunları söyledi: "Bu rolü farklı ve ilginç olduğu için almışım gibi davranmayacağım, öyle değildi. Marvel çağırırsa, yapmak zorundasınız."

Bilindiği gibi 2021'de vizyona giren Eternals yayınlandığı dönem Marvel hayranları tarafından büyük tepkiler toplamıştı. Eleştirmenlerden eksi not alan film pek çok kişiye göre en kötü Marvel filmi olarak nitelendirilmişti.

Ancak Harington yine de Marvel evreninde yeniden karşımıza çıkabilir. Eternals'ın jenerik sonrası sahnesinde karakterinin Kara Şövalye olacağı açıklanmıştı. Bu süper kahramanın, yönetmen ve senarist değişikliği nedeniyle birçok kez engellenen bir sonraki Blade filminde yer alacağı düşünülüyordu. Şu anda film hala geliştirme aşamasında. Fakat Harington'ın Blade için MCU'daki rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı bilinmiyor.

Jon Snow karakteri geri dönecek mi?

Harington aynı zamanda tarihin en başarılı dizileri arasında kabul edilen Game of Thrones hakkında da kısa birkaç yorumda bulunu. Jon Snow karakteri ile dikkatleri üzerinde toplayan ünlü Hollywood oyuncusu HBO dizisinde tüm sezonlarda yer almanın kendisi adına oldukça yorucu bir süreç olduğunu dile getirdi. HBO'nun Jon Snow spin-off'u ile ilgili ise çekimser yaklaştığını, projenin sonunda kötü bir iş ile karşılaşabileceklerini ve bu nedenle projeyi reddettiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sinema Haberleri