Amazfit T-Rex 3 devasa bataryasıyla piyasaya çıktı

Sporcular için işlevsel özelliklere sahip olan Amazfit T-Rex 3 devasa pil kapasitesi ile resmen tanıtıldı.

Amazfit daha büyük ekrana ve daha geniş pile sahip Amazfit T-Rex 3 akıllı saatini duyurdu. Şirketin yeni cihazı yüksek dayanıklılık vaadiyle öne çıkıyor. 700 mAh pil ile gelen cihaz ortak kullanımda 27 güne, temel modda 81 güne kadar kullanıma olanak tanıyor.

Amazfit T-Rex 3 özellikleri

Amazfit'in yeni akıllı saati daha çok sporculara odaklanan güçlü yapısıyla adından söz ettirecek. T-Rex versiyonu askeri sertifikaya ve Gorilla Glass korumasına sahip olurken, aynı zaman çok fazla kir ve darbe içeren sporlarda bile en üst düzey güvenliği garanti ediyor.

700 mAh pil ile birleştirilmiş ZPS3044 işlemci giyilebilir cihazlar için mükemmel özerklik ve verimliliği vaat ediyor. Aynı şekilde 32 GB depolama alanına sahip Amazfit T-Rex 3 yüksek veri saklama kapasitesi ile rakiplerinin önüne geçiyor.

Amazfit T-Rex 3 akıllı saat yazılımı Zepp OS 4 işletim sistemi ile çalışıyor. Cihaz aynı zamanda OpenAI şirketinin GPT-4'ünü içeren yapay zeka asistanından yararlanıyor. Saatte 170'den fazla spor modu, kalp atış hızı sensörleri, kandaki oksijen doygunluğu, uyku takibi ve ayrıca GPS destekleri karşımıza çıkıyor.

Amazfit T-Rex 3 fiyatı

Amazfit'in yeni akıllı saati şu anda yalnızca Çin, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunuluyor. Cihazın satış fiyatı 299 dolar olarak açıklandı. Ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sinema Haberleri