Sonuçlar hüsran: Unknown 9: Awakening beklentileri karşılayamadı!

Unknown 9 Awakening beklentileri karşılamakta zorlanıyor. Büyük beklentilerle çıkan oyun, yapımcılarını hayal kırıklığına uğratıyor.

Steam'in rakamlarına göre Unknown 9: Awakening sektörde gözden kaçmış oyunlar arasına yerleşiyor. Reflector Entertainment'ın sunduğu ve Bandai Namco tarafından yayınlanan oyun, platformda yalnızca 285 eşzamanlı oyuncuya ulaştı. Oyun, yapımcıları hayal kırıklığına uğrattı.

Unknown 9: Awakening, Concord'un bile gerisinde kaldı

Yılın en büyük hüsranlarından biri olan Concord bile 697 oyuncuyla eş zamanlı oyuncu sayısında daha yüksek rakamlara ulaştı. Steam'deki sonuç, Unknown 9: Awakening'in dünya genelindeki oyuncuların ilgisini pek de çekmediğini ispatlıyor.

Korkunç sonucun önümüzdeki günlerde de değişmeyeceği düşünülüyor. Oyunun ticari bir başarı elde edeceğini hayal etmek zor görünüyor. Unknown 9: Awakening'den gelen veriler, Reflector Entertainment için olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Steam'deki eşzamanlı oyuncuların sayısı, oyunların çıkışlarını analiz etmek için iyi bir barometre olarak değerlendiriliyor. Çevrimiçi oyunlarda daha önemli olsa da bu veriler tek oyunculu oyunlarda da işe yarar bir ölçüm olarak görülüyor.

Unknown 9: Awakening oyunu 18 Ekim'de Steam üzerinden PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbos Series X/S ve PC'ye geldi. Metacritic incelemelerinde oyun, analistlerin büyük çoğunluğu tarafından ortalama veya kötü bir oyun olarak değerlendirilerek 62 puan aldı.

Peki ya siz Unknown 9: Awakening oyunu ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyun Haberleri