John Wick serisi oyun dünyasına taşınıyor

Son yıllarda John Wick, kısmen Keanu Reeves'in karizması nedeniyle, ama aynı zamanda her yeni sekansla gözlerimizi ekrana yapıştıran çok sayıda nefes kesici sahne nedeniyle türün hayranları tarafından en sevilen aksiyon serilerinden biri haline geldi.Ana de Armas'ın oynadığı ve üçüncü filmde yer alan katil balerinlere odaklanan Ballerina filmi gibi Winston'ın geçmişine odaklanan bir yan dizi olduğu biliniyor. Bu yetmezmiş gibi, Lionsgate bu hafta ana serideki beşinci filmi, daha fazla yan projeyi ve destandaki bir AAA oyununu duyurdu.Lionsgate başkanı Joe Drake, stüdyonun John Wick serisinin geleceği için planlarını doğruladı:

 Şimdi bu seriden geçiyoruz, sadece bir AAA oyunu alanında değil, aynı zamanda türevlerin düzenli temposunun ne olduğuna bakıldığında, televizyon gerçekten bu evreni genişletiyor, bu nedenle izleyicilerin kesinlikle görmek isteyeceği sabit bir seri temposu var.Resmi olan şu ki, bildiğiniz üzere Ballerina seneye çıkacak ilk türev olacak. John Wick 5 ve televizyon dizisi dahil olmak üzere üç tane daha geliştiriyoruz... Ve sonra, dünyayı inşa ediyoruz ve beşinci film geldiğinde, organik olarak büyüyecek.
John Wick 4'ü izleyenler bilirler ki görünüşe göre başrolde Keanu Reeves'in yer aldığı katilin hikayesi sona ermiş durumda. Reeves'in beşinci film için geri dönüp dönmeyeceğini hala bilmiyoruz ama onsuz bir John Wick filmi hayal etmek zor olarak görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

OYUN Haberleri