Hafızalarımıza Kazınan Efsane Karate-Kid Oyunu Geri Dönüyor!

1990'ların efsane dövüş oyunu Karate-Kid yeni versiyonuyla geri geliyor. The Karate Kid:Street Rumble ismiyle 20 Eylül'de oyunseverlerle buluşacak.

Bilmeyen yoktur sanırım diye sormama gerek bile yok, çünkü zaten bilmeyen yoktur. Bir zamanların efsanesi ve 40 yaşın üstündeki çoğu kişinin birlikte büyüdüğü bir oyundan bahsedeceğiz şimdi. 'Karate-Kid'. Dile kolay 40 yıl önceki efsane Atari dövüş oyunu Karate-Kid neredeyse yarım asır aradan sonra tekrar oyun severlerle buluşacak. Çok da bir zaman kalmadı, 2024 yılı bitmeden (20 Eylül) indirilebilir olacak.

90'lı yıllarda neredeyse her çocuğun oynamaya can attığı Karate-Kid, Karate Kid (1984) filminden uyarlanmış ve 1987'de 'Altus' firması tarafından tasarlanmıştı. NES (Nintendo Entertainment System) için yayınlanan oyun, 16 bit'lik grafik sunsada ilk çıktığı yıllarda her çocuğa büyülemeyi başarmıştı. Bu kısa tarihçeden sonra artık yeni versiyonundan bahsedelim isterseniz.

Efsane Karate-Kid, The Karate Kid: Street Rumble İsmiyle Geri Dönüyor!

Alışılmış Side-Scroll (yan kamera bakış açısıyla oynama) özelliğini koruyan The Karate Kid:Street Rumble oyununun, daha önce yeni versiyonuyla tanıştığımız TMNT (ninja kaplumbağalar) oyunundan esinlendiğini videoyu izlediğinizde siz de göreceksiniz.

Tanıtım vdeosunda neler görüyoruz bir bakalım. Karate-Kid'in efsaneleşen Ali Mills, Mr. Miyagi, Daniel Russo ve Kumiko karakterleri yeni oyunda tekrar seçilebiliyor olacak. Ayrıca, bir de kötü karakter lazım değil mi? Kötü de olsa efsaneleşen John Kreese, Terry Silver ve Johnny Lawrence karakterleri 12 aşama boyunca yine karşınıza dikilecek.

The Karate Kid: Street Rumble Tanıtım Videosu Yayınlandı

İlk çıktığı yıllarda NES'lerde oynanabilen oyun şimdi Xbox, PC, Nintendo Switch ve PS platformlarını destekliyor olacak. Sabırsızlananların 20 Eylül 2024'e kadar beklemesi gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Oyun Haberleri