Huawei Watch GT 5'in güçlü özellikleri ortaya çıktı

Huawei Watch GT 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihaz iddialı özellikleri ile karşımıza çıktı.

Huawei çok yakında yeni bir akıllı saat piyasaya sürecek. GT serisi akıllı saat ailesine katılacak olan yeni üye için geri sayım başladı.

Merakla beklenen Huawei Watch GT 5 cihazı hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Şirketin daha önce Watch GT 4 serisinin Pro modelini piyasaya sürmeyeceğini doğrulaması üzerine gözler hemen bu modele çevrilmişti. Cihazın güçlü özellikleri hakkında ilk detaylar gündeme düştü.

Huawei Watch GT 5 neler sunacak?

Ortaya çıkan bilgilere göre Huawei Watch GT 5, Endonezya SDPPI ve TUV tarafından sertifikalar almasının yanı sıra Çin otoritesi 3C'nin veritabanında da göründü. Listede yer alan bilgilere göre akıllı saatin sadece yurt içi pazarla sınırlı kalmayıp küresel olarak da piyasaya sürüleceği onaylandı.

SDPPI belgelerinde Watch GT 5 modeli VLI-B19 koduyla ve resmi adı ile karşımıza çıktı. Ayrıca TUV sertifikası, ürünün suya ve toza dayanıklılık için IP68 sertifikasıyla geleceğine işaret ediyor.

Son olarak düzenleyici otorite 3C'den gelen belgeler, Huawei Watch GT 5'in 18 W hızlı şarja sahip olacağını onayladı. Ancak akıllı saat burada VLI-B19 olarak değil, VLI-B29 kodlu olarak listeliyor. Muhtemelen bu seçenek ana modelin bir varyantı olabilir.

Huawei Watch GT 4'ün 41 ve 46 milimetre boyutlarında piyasaya sürüldüğünü ve yeni modelde de benzer boyutlar tercih edileceğini belirtelim. Cihazla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri