AirPods 4 resmen tanıtıldı! İşte özellikleri

Apple bugün yeni AirPods 4 kulaklık modelini piyasaya sürdü. Cihazın özellikleri ve fiyatı resmen açıklandı.

Apple bugün popüler kablosuz kulaklık serisinin en son sürümünü dünyaya sundu. AirPods 4 piyasaya çıktı. Şirket rafine tasarımı ve önemli iyileştirmeleriyle birlikte cihazın şimdiye kadar yaratılmış en konforlu AirPods modeli olacağını ileri sürüyor.

Açık tasarımı koruyacağını ve kişiselleştirilmiş mekansal ses desteğinin yanı sıra ses kalitesinde muazzam bir iyileşme sunacağı vaat ediliyor.

AirPods 4 iki farklı versiyonda satışa sunulacak. Temel model ve standart AirPods serisine yeni eklenen aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip premium model karşımıza çıkacak.

Temel modelin fiyatı 129 dolar, ANC'li versiyonun fiyatı ise 179 dolardan satılacak. Her iki model de 20 Eylül'den itibaren satışa sunulacak.

iOS 18'in piyasaya sürülmesiyle birlikte Apple, Pro da dahil olmak üzere AirPods modellerine Siri ile yeni etkileşimler sunuyor. İlk olarak WWDC'de duyurulan bu özellik, Siri'nin sorularını yanıtlamak için başınızı yukarı aşağı veya yan yana sallamanıza olanak tanıyor.

Apple ayrıca kullanıcıların kulaklarını korumak için gürültüyü azaltmayı amaçlayan, H2 çipiyle desteklenen yeni bir işitme koruması özelliğini de karşımıza çıkarıyor.

Apple'ın yeni kablosuz kulaklığı şimdiden büyük bir ilgi gördü. Peki ya siz bu cihazla ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri