Yakında çıkacak Infinix Note 40X 5G hakkında yeni bilgiler geldi

Infinix Note 40X 5G kısa süre içinde piyasaya çıkacak. Beklenen cihaz üst üste birçok düzenleyici kurumdan onay aldı.

Yakın zaman önce ortaya çıkan raporlar Infinix şirketinin çok yakında Hindistan pazarında yeni bir telefon piyasaya süreceğini gösterdi. Merakla beklenen Infinix Note 40X 5G cihazıyla ilgili ilk merak edilen detaylar böylelikle ortaya çıkmaya başladı. Son günlerde üst üste birçok sertifika alan cihaz SIRIM, Google Play Console, FCC ve TUV gibi düzenleyici otoritelerin listesinde yer aldı.

Merakla beklenen telefonun Hindistan'da BIS sertifikası alması, cihazın yakında piyasaya sürüleceğini açık bir şekilde gösteriyor. Öte yandan Infinix Note 40X 5G'nin TDRA'da da listelenmesi ile birlikte lansman etkinliğinin önümüzdeki haftalarda yapılacağını ihtimali daha da kuvvetlendi.

Infinix Note 40X 5G, TDRA veritabanında X6838 koduyla ortaya çıktı. Sertifika yalnızca ticari adını ve yakında piyasaya sürüleceğini doğruluyor. Fakat ne yazık ki telefonun teknik özellikleri hakkında hiçbir bilgi vermiyor.

Infinix Note 40X 5G özellikleri

Fakat yine de daha önce ortaya çıkan raporlarda telefonun MediaTek'in Dimensity 6100 Plus yonga setiyle donatılacağı görülmüştü. Aynı zamanda cihazın Android 14 işletim sistemi, 8 GB - 12 GB RAM kapasitesi, 256 GB dahili depolama alanı, 2.460 x 1.080 piksel çözünürlüklü ekran, 4.900 mAh pil kapasitesi ve 18 W hızlı şarja geleceği belli olmuştu.

Büyük bir heyecanla beklenen cihaz yakın zaman içinde birçok sertifika aldı. Bu nedenle Infinix Note 40X 5G'nin önümüzdeki günlerde lansman tarihi alması ve Temmuz ayı sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akıllı Telefon Haberleri