Vivo V40 Pro hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı

Vivo V40 Pro hakkında dikkat çeken yeni bilgiler ortaya çıktı. Cihazın teknik özellikleri belli oldu.

Vivo çok yakında yeni akıllı telefonu ile karşımıza çıkacak. Vivo V40 Pro modeli hakkında sürpriz ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdiye kadar birçok düzenleyici kurumdan sertifika alan model, resmi lansman etkinliğinin çok yakında gerçekleşeceğinin ipuçlarını veriyor.

Kısa süre önce Vivo'nun yeni telefonu Hindistan'da BIS platformunun veritabanında sürpriz bir şekilde ortaya çıktı. V2347 model numarası ile karşımıza çıkan cihaz, bağlantı özellikleri hakkında önemli ayrıntıları doğruladı.

BIS sertifikası ile karşımıza çıkan Vivo V40 Pro cihazında Google Cüzdan ile temassız ödemeler için 5G, Bluetooth 5.4, çift bantlı Wi-Fi 6 ve NFC destekleri yer alacak.

Vivo V40 Pro teknik özellikleri

Güçlü bir performansa sahip olacak Vivo V40 Pro hakkında birçok ayrıntı şimdiden biliniyor. İddialara göre telefon 6,78 inç AMOLED kavisli ekranla piyasaya sürülecek. Bu panelde FHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz'e kadar yenileme hızı yer alacak.

Söylentilere göre yeni Vivo telefonu MediaTek Dimensity 9200 Plus yonga seti ile çalışacak. Telefonda 16 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar dahili depolama alanı yer alacak. Kamera tarafında 50 MP ana sensör, 8 MP ultra geniş sensör ve ek olarak 50 MP'lik telefoto sensörden oluşacak üçlü bir modül bulunacak.

Cihazın ön tarafında ise 50 MP kamera yer alacak. 80 W hızlı şarja sahip olacağı öne sürülen model 5.500 mAh pil ile gelecek. Son olarak cihazda Android 14 işletim sistemi olacak.

Vivo V40 Pro'nun çıkış tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor. Fakat yakında şirketin bu cihazı piyasaya süreceği tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akıllı Telefon Haberleri