Samsung Galaxy Note20 serisi ve diğer ürünler tanıtıldı

Samsung Electronics, Güney Kore’den canlı olarak yayınlanan ilk sanal Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni, Galaxy cihazlarını tanıttı.

Bu kapsamda şimdiye kadarki en güçlü Note serisi modelleri olduğu kaydedilen Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra, iddialı özelliklerle geldi. Galaxy Note20 serisinin iki versiyonu bulunuyor: Galaxy Note20 Ultra ve Galaxy Note20. Modeller, yeni S Pen ve Samsung Notes özellikleri daha da güçlü bir deneyim vadediyor.

Ayrıca, uzun süredir Samsung’un Microsoft ile ileriye taşınan iş birliği, Galaxy Note20 serisinin ve Windows PC’nizin sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmasını da sağlıyor. İkonik tasarımdan ödün vermeden en son teknolojiyi kucaklayan Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra, parmak izlerini ve lekeleri azaltan puslu dokusu ile değişen trendleri aşan yumuşak nötr tonlardaki yeni Mystic renk seçeneklerine sahip. Galaxy Note20 Ultra, Note serisinde bir ilk olan canlı ve parlak Dinamik AMOLED 2X ekrana ve 120Hz yenileme hızına sahip. Galaxy Note20 serisi aşağıdaki renk seçenekleriyle birlikte Eylül’de satışa sunulacak.

  • Galaxy Note20: Mystic Bronze, Mystic Green, Mystic Gray
  • Galaxy Note20 Ultra: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic White

Samsung Galaxy Tab S7 ve S7+

Etkinlikte tanıtılan Samsung Galaxy Tab S7 ve S7+ ise bir bilgisayarın gücünü, bir tabletin esnekliğini ve bir akıllı telefonun bağlantısını bir araya getiren çok yönlü cihazlar olarak öne çıktı. Daha az zamanda daha fazlasını yapmanızı sağlayan güçlü bir işlemci, geliştirilmiş klavye deneyimi (Klavye, Klavyeli Kılıf olarak ayrı satılır) ve Galaxy Note20 serisiyle benzer özelliklere sahip geliştirilmiş bir S Pen sayesinde, Galaxy Tab S7 ve S7+’da üretkenliği PC düzeyinde deneyimleyebilirsiniz.

Galaxy Z Fold2

Daha önce iki katlanabilir cihazı piyasaya çıkaran ve kullanıcıların geri bildirimlerini dikkate alan Samsung, yeni iyileştirmeler sunan, sofistike tasarımı ile dikkat çeken katlanabilir ekranlı yepyeni Galaxy Z Fold2’yi de duyurdu. Z Fold2, verimlilik için akıllı telefonun taşınabilirliğini ve esnekliğini tabletin gücü ve ekran boyutu ile birleştiriyor. Tasarımı ve ince mühendisliği ile Z Fold2’de eşit düzeyde çarpıcı iki renk seçeneği bulunuyor: Mystic Black ve Mystic Bronze.

Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live

Ve son olarak Samsung Electronics, merakla beklenen Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live ürünlerini lanse etti. Galaxy Watch3, en son fitness ve wellness özellikleriyle birleştiren yeni nesil bir akıllı saat olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Galaxy Buds Live ise birinci sınıf ses teknolojisi ile şık ve ergonomik tasarımı bir araya getiren kablosuz kulaklıkların en yeni hali olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

AKILLI TELEFON Haberleri