Performans canavarı Vivo V40e yolda! Geri sayım başladı

Uygun fiyatlı telefon Vivo V40e için geri sayım başladı. Cihazın çok yakında resmi olarak duyurulacağı ortaya çıktı.

Merakla beklenen Vivo V40 serisi bu hafta Hindistan pazarında satışa çıkacak. Vivo V40 ve Vivo V40 Pro modellerinden oluşacak seri daha sonra piyasaya sürülecek üçüncü bir cihazla genişleyecek. Vivo V40e için geri sayım başladı. Cihazın çok yakında resmi olarak duyurulacağı aktarıldı.

Vivo V40e hakkında ilk detaylar geldi

Vivo V40e kısa süre önce IMEI veritabanında göründü. Aynı zamanda telefon Bluetooth düzenleme kurumu SIG tarafından da onaylandı. Bunun yanı sıra Vivo Watch 3 akıllı saat modelinin de onaylandığı ifade edildi. Her iki cihazın da küresel lansman etkinliğinin yakın olduğu kesinleşti.

Ortaya çıkan bilgilere göre Vivo V40e modeli Bluetooth SIG veritabanında V2403 koduyla listelendi. Cihazın IMEI veritabanındaki bir listede V2418 model numarasıyla görüldüğünü, bunun da telefonun 5G bağlantılı bir varyantı olacağını gösterdiğini belirtelim.

Vivo V40 uygun fiyatıyla öne çıkacak

Şimdilik ne yazık ki Vivo V40e teknik özellikleri henüz tam olarak bilinmiyor. Fakat yine de cihazın küresel lansmanının bu hafta gerçekleşeceği öne sürülüyor. Vivo V40 ve V40 Lite modellerinin zaten halihazırda piyasaya sürüldüğünü biliyoruz. Ancak Vivo V40 Pro modelinin de henüz resmi olarak tanıtılmadığını ekleyelim.

Serinin uygun fiyatlı ve yüksek performanslı telefonu olarak öne çıkacak Vivo V40e fiyat-performans cihazı olarak hizmet verecek. Fiyatına göre gelişmiş özellikle sunacağı tahmin edilen telefon çok yakında doğrulanmış detaylarıyla birlikte karşımıza çıkmış olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akıllı Telefon Haberleri