OPPO Find X8, iPhone'ların popüler bir özelliğine sahip olabilir

OPPO'nun merakla beklenen yeni telefon serisi OPPO Find X8, iPhone'lardan bilinen AirDrop özelliğini desteklemeye başlayacak.

OPPO Find X8 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen yeni amiral gemisi telefonlar, ortaya çıkan son bilgilere göre sürpriz bir özelliği bünyesinde barındıracak. Gelen raporlar telefonun Apple ile ilgili bazı yazılım özelliklerini de beraberinde getireceğini ortaya koyuyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre OPPO, iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı bir özelliği yeni telefonuna getirecek. Daha önce OPPO Reno 12 serisi modellerinde şirketin iPhone'lardan bildiğimiz Canlı Fotoğraflar (Live Photos) özelliğini getirdiği bilinirken, yeni modelde ise bir adım daha ileri gidileceği anlaşılıyor.

OPPO Find X8 serisi AirDrop özelliğine sahip olacak

Digital Chat Station'ın iddialarına göre merakla beklenen yeni OPPO Find X8 serisi Apple cihazlarından bilinen AirDrop protokolünü desteklemeye başlayacak. Dolayısıyla bu yenilik ile birlikte Find X8 modelleriyle iPhone'lar arasında doğrudan dosya paylaşımı desteği mümkün hale gelecek.

"Bu işlevsellik yalnızca OPPO ile Cupertino devi arasında ticari bir anlaşma yapılması durumunda yayınlanmalıdır" ifadelerine yer veren kaynak, şu anda iki markanın bu konuda iletişim sürdürdüğünü vurguluyor.

OPPO Find X8 özellikleri

Find X8, X8 Pro ve X8 Ultra olmak üzere toplam üç modelden oluşacak yeni akıllı telefon serisi iddialara göre MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 9400 yonga setiyle çalışacak. 1,5K çözünürlüğe sahip olacak modeller 120 Hz'e kadar kavisli OLED ekranları destekleyecek.

50 MP ana kameraya ve 3x'e kadar optik yakınlaştırmaya sahip periskop sensörüne sahip olması beklenen cihazların 5.500 mAh'a pil kapasitesi sunacağı da ekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akıllı Telefon Haberleri