Motorola Moto S50'nin tanıtım afişi yayınlandı

Motorola Moto S50 için geri sayım başladı. Cihazla alakalı Motorola'dan heyecan verici bir tanıtım afişi geldi.

Motorola Moto S50 ile ilgili her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Çok kez sızıntı haberleriyle karşımıza çıkan akıllı telefon modeli şimdi ilk defa Motorola tarafından resmi olarak onaylanan bilgilerle karşımıza çıktı. Cihazla alakalı önemli ayrıntılar netlik kazandı.

Motorola, Çin'de sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı son paylaşımlarda Moto S50 ile ilgili ilgi uyandıran detaylar sundu. Cihazın düz kenarlı ve merkezi bir deliğe sahip olduğu bir tasarıma sahip olduğu görülüyor.

Motorola tarafından sosyal medyada paylaşılan ve aşağıdan görebileceğiniz teaser görüntüsünde dünya çapında Edge 50 Neo adıyla satılması beklenen Moto S50'nin lansmanı için belirli bir çıkış tarihi ne yazık ki yer almıyor. Fakat burada cihazla alakalı daha farklı ayrıntılar ortaya çıkıyor.

Merakla beklenen Moto S50'nin küresel model gibi Dimensity platformunu kullanmak yerine kutusundan Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition yonga seti ile çıkacağına işaret ediliyor.

Motorola Moto S50'nin sızdırılan diğer özellikleri arasında 50 MP ana kamera, 13 MP ultra geniş sensör ve 10 MP telefoto sensör (3x zoom) yer alırken, ön tarafta ise 32 MP kamera bulunuyor.

Motorola'nın yeni telefonu Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz'e kadar yenileme hızını destekleyen 6,36 inç pOLED olacak. 4.310 mAh pile sahip cihaz 68 W hızlı şarjı destekleyecek. Son olarak cihazda Android 14 işletim sistemi yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akıllı Telefon Haberleri