Infinix Note 40X 5G ucuz fiyatı ve etkileyici özellikleri ile internete sızdı

Ucuz fiyatlı telefon modeli Infinix Note 40X 5G hakkında sürpriz detaylar geldi. Cihazın bütçe dostu fiyatı ve teknik özellikleri belli oldu.

Infinix'in yeni performans canavarı telefonu yolda! Ucuz fiyatlı telefon arayanlara adeta ilaç gibi gelecek Infinix Note 40X 5G kısa süre önce resmi bir çıkış tarihi almıştı. 5 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek telefonla ilgili şimdi sürpriz bazı detaylar paylaşıldı.

Infinix Note 40X 5G özellikleri neler olacak?

Gelen bilgilere göre Infinix'in yeni telefonu performans konusunda dikkat çeken bir yapıya sahip olan Mediatek Dimensity 6300 yonga seti ile çalışacak. 12 GB'a kadar RAM kapasitesi seçenekleriyle donatılacak olan model 256 GB dahili depolama alanı ile hizmet verecek.

Infinix Note 40X 5G modeli 18 W hızlı şarj gücüyle gelecek. Bununla birlikte telefon 5.000 mAh'lik ideal kullanıcı dostu bir batarya kapasitesi sunacak.

Infinix Note 40X 5G özellikleri ile ilgili bilinenler elbette ki sadece bunlarla sınırlı değil. Bunların yanı sıra cihazda Full HD+ çözünürlük kalitesine sahip 6,78 inç IPS LCD ekrana yer verilecek.

Merakla beklenen akıllı telefon modeli kamera konusunda yetenekli bir yapıya sahip olacak. Cihazın arka tarafında 108 MP'lik gelişmiş bir ana kamera bulunacak. Telefonun ön tarafında ise 8 MP kalitesinde bir selfie kamerasına yer verilecek.

Android 14 işletim sistemi ile çalışmaya başlayacak Infinix Note 40X 5G modeli XOS kullanıcı arayüzü ile çalışacak.

Infinix Note 40X 5G fiyatı ortaya çıktı

Infinix Note 40X 5G'nin fiyatı ortaya çıktı. İddialara göre beklenen telefon 19.999 rupi (yaklaşık 8 bin TL) karşılığında satılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akıllı Telefon Haberleri