Google Pixel 9 ücretsiz uydu bağlantısı desteğiyle geliyor

Google Pixel 9 serisi ücretsiz uydu bağlantısı özelliğine sahip olacak. İddialara göre iki yıl kullanıcılar hiçbir ücret ödemeyecek.

Google yeni telefonlarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Büyük bir heyecan ile beklenen Google Pixel 9 serisi için geri sayım başladı. 13 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek modeller ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Google'ın yeni telefon modelleri hakkında gelen son ayrıntılar, önümüzdeki haftalarda duyurulacak olan cihazların ücretsiz uydu bağlantısı desteği ile raflara geleceğini bildiriyor. Bu sürpriz detayın seriyi rakiplerine göre daha cazibeli bir hale getireceği düşünülüyor.

Pixel 9 uydu bağlantısı Android 15 beta 4'te ortaya çıktı

Pixel 9 serisi ile ilgili dikkat çeken bu gelişme Android 15 beta 4 güncellemesinin kod satırları arasında doğrulandı. Pixel Setellite SOS özelliği yazılımda sürpriz bir şekilde ortaya çıktı.

Bununla birlikte pazar analistleri de konuya ilişkin önemli ifadelerde bulunuyor. Google tarafından piyasaya sürülecek yeni nesil cihazlarda uydu bağlantısı özelliğinin iki yıla kadar bedava bir şekilde kullanılabileceği tahmin ediliyor.

Google'ın uydu SOS özelliği için ücretsiz deneme süresinin ardından hangi fiyatlarla kullanıcılarının karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor. Fakat Google cihazlarda bu özelliğin bazı sınırlamalara sahip olacağı ifade ediliyor.

Google Pixel 9 uydu bağlantısı özelliği yalnızca SMS'ler için kullanılabilecek. Bununla birlikte bu özellik sadece Google Mesajlar üzerinden çalışacak.

Google konu hakkında yorum yapmasa da Pixel 9 serisinin üç akıllı telefondan oluşacağını belirtelim. Bu cihazlar Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro Fold olarak karşımıza çıkacak.

Tensor G4 yonga setiyle gelecek Pixel 9 serisi 120 Hz'e kadar yenileme hızına sahip OLED ekran ve yeni yapay zeka özelliklerine sahip Android 14 işletim sistemi ile piyasaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akıllı Telefon Haberleri