Bir YouTuber 88 inç ekranlı iPhone tasarladı

Bir YouTuber 88 inç ekrana sahip olan devasa bir iPhone tasarladı. Mühendislik harikası olarak karşımıza çıkan cihaz dikkatleri üzerine çekti.

Bir YouTuber geleneksel akıllı telefon kavramına meydan okuyan olağanüstü bir çalışma ortaya koydu. 88 inç ekrana sahip dünyanın en büyük iPhone'u olarak kabul edilebilecek bir cihaz tasarlandı. Bu devasa iPhone yalnızca teknolojik bir merak değil, aynı zamanda gerçek bir mühendislik ve yaratıcılık harikası olarak karşımıza çıktı.

88 inçlik iPhone'un maliyeti 70 bin dolar oldu

Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çevirmeyi başaran bu etkileyici proje DIY Perks kanalından Matthew Perks tarafından teknoloji uzmanı Arun Maini ile birlikte tasarlandı. İkili 88 inç LG OLED TV'yi işlevsel ve devasa bir iPhone'a dönüştürmek için bir yıldan fazla bir çalışma ve yaklaşık 70.000 dolar para harcadı.

Cihazın yapısı, sağlamlık ve stabilite sağlayan alüminyum kafes ve levhalardan yapıldı. Dahili olarak dev iPhone, Android 13 tabanlı Bliss OS işletim sistemini çalıştıran, etkileyici 128 GB RAM de dahil olmak üzere güçlü oyun bilgisayarı donanımı tarafından destekleniyor.

Tahmini ağırlığı 200 kg olan bu dev akıllı telefon, taşınabilirlikten çok uzak yapısıyla ilginç bir çalışma olarak karşımıza çıktı. YouTuber cihazı çalışır durumda tutmak için ürüne güç sağlamak adına yeterli enerjiyi sağlayabilecek dayanıklı Anker taşınabilir pillerden yararlandı.

Her ne kadar günlük kullanım için açıkça pratik olmasa da 88 inçlik iPhone büyüleyici bir mühendislik çalışmasını temsil ediyor. Bu benzersiz proje mobil teknolojinin sınırlarına dair algımızı zorluyor ve yaratıcılığın teknik beceriyle buluşmasıyla nelerin mümkün olabileceğinin bir kanıtı olarak hizmet ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Akıllı Telefon Haberleri