Diablo 4 Sistem Gereksinimleri

Yayınlanma:
Diablo 4 Sistem Gereksinimleri
Diablo 4 oyunu önceki gün erken erişime açıldı. Oyunun Deluxe ve Ultimate Edition sürümlerini satın alan oyun severler Diablo 4 keyfini şimdiden sürmeye başladı. Dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından merakla beklenen açık dünya aksiyon & rol yapma oyunu olarak geliştirilen Diablo 4 artık tüm platformlar için hazır hale geldi. 6 Haziran'da genel dağıtıma çıkacak olan oyunu bilgisayar sistemlerinde oynamak için bazı donanım segmentlerine ihtiyacınız olacak. Daha ilk günden Diablo 4 geçersiz lisans hatası ile ilgili şikayetleri dile getirmiş ve haberleştirmiştik. Blizzard bu sorunu kısa sürede çözecek gibi görünüyor. Bugünkü rehberimizde Diablo 4 oyununda PC sistem gereksinimleri konusunu minimum ve önerilen sistem gereksinimleri olarak detaylıca ele alacağız.

Diablo 4 Oyununun Sistem Gereksinimleri

Diablo 4 oyuncularının merakı boş değil. Zira oyunda çok sayıda efsanevi ganimet ve keşfedilmeyi bekleyen cehennemi andıran zindanlar Diablo 4 oyuncularını karşılayacak.Oyunu PC platformunda oynamayı planlayan oyun severler için Diablo 4 minimum ve tavsiye edilen sistem gereksinimleri yayınlandı. Bilgisayarınızda sorunsuz bir Diablo 4 deneyimi yaşamak istiyorsanız bu gereksinimleri sisteminizde bulundurmanız gerekiyor. İşte Diablo 4 oyunu için önerilen PC donanım listelerinin eksiksiz tam hali ve sistem gereksinimleri..

Diablo 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

Diablo 4 oyununu düşük ve orta kalite ayarlarında bilgisayarda oynamanız için gerekli olan donanım listesi minimum sistem gereksinimleri olarak karşımıza çıkıyor. Diablo 4 oyununun minimum sistem gereksinimleri 1080p çözünürlükte, düşük grafik ayarlarında 30 FPS üzerinden oyunu oynamanızı sağlayacak.
  • İşletim Sistemi: Windows 10, 64-bit mimari gereklidir.
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD FX-8100
  • RAM & Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon R9 280
  • Depolama Alanı: 90 GB kullanılabilir boş SSD alanı.
  • Ağ ve DirectX: Geniş Bant İnternet Bağlantısı & DirectX Sürüm 12

Diablo 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Diablo 4 oyununu 1080p çözünürlükte 60 FPS orta & üst kalite ayarlarında oynayabilmek için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.
  • İşletim Sistemi: Windows 10, 64-bit mimari gereklidir.
  • İşlemci: Intel Core i5-4670K veya AMD R3-1300X
  • RAM & Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX 470
  • Depolama Alanı: 90 GB kullanılabilir boş SSD alanı.
  • Ağ ve DirectX: Geniş Bant İnternet Bağlantısı & DirectX Sürüm 12
diablo 4 minimum sistem gereksinimleri

Diablo 4 Oyunu Kaç GB?

Bilgisayarınızda Diablo 4 oyununu indirip kurabilmek için 90 GB boş depolama alanına sahip olmanız gerekiyor.  Diablo 4 oyunu en düşük 8 GB RAM ile sorunsuz olarak oynanabilir ancak bu oyunun tüm ihtişamını en net şekilde izleyebilmek için Diablo 4 oyunu 16 GB RAM istemektedir.

İlgili Haberler
Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.