Diablo 4 "Geçerli Lisans Bulunamadı" 315306 Hata Kodu Çözümü

Yayınlanma:
Diablo 4 "Geçerli Lisans Bulunamadı" 315306 Hata Kodu Çözümü
Diablo 4 oyununun Deluxe ve Ultimate sürümlerini satın alan oyun severler erken erişim hakkını kazanmıştı. Blizzard tarafından yayınlanan erken erişim lansmanı beraberinde birçok sorunu da yanında getirdi. Oyun içerisinde sık sık bağlantı kopmaları ve çökmeler yaşandı. Diablo 4 Beta sürümünden bugüne devam eden 315306 hata kodu ile birlikte "Diablo 4 için geçerli bir lisans bulunamadı." hatası oyuncuları bezdirdi.

Diablo 4 Oyununda 315306 Hata Kodu ve Çözümü

Diablo IV oyununun Beta sürümünü veya erken erişime sahip olan oyuncular mutlaka 315306 hatası ile karşılaşmıştır. Aslında bu kod oyunun teknik yönergelerine göre online sunucularda yaşanan aksaklık nedeniyle bu sunucuların kullanılamadığında ekranda döndürülen bir hata mesajı olarak bulunuyor. 315306 hata kodu Diablo 4 oyununda sunucu henüz yanıt vermeden oyun başlatılmaya çalışıldığında genelde devreye girer. Ancak Deluxe veya Ultimate versiyona sahip oyuncular sunucuların aktif olduğu zamanlarda da bu sorunu yaşamaya başladı. Sadece PC kullanıcıları 315306 hatasından etkilenmedi. PlayStation ve Xbox kullanıcıları da bu hata kodunu aldıklarını bildirdi.

Diablo 4 Geçerli Lisans Bulunamıyor Hatası Çözümü

Peki Diablo 4 oyununda 315306 veya "Geçerli Lisans Bulunamadı" hatası nasıl çözülür. Bu sorunun çözümü için öncelikle Diablo 4 oyununun Deluxe veya Ultimate Edition sürümüne sahip olmanız gerektiğinden ve sorunsuz bir internet bağlantınızın olduğundan emin olun. Bilgisayarda 315306 hata kodunu düzeltmek için öncelikle oyun sunucusu başlatıcısının önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Blizzard oturumu kapatıldıktan sonra oyunun profilinde ayarlar kısmında farklı bir bölge (lokasyon) seçerek tekrar oturum açmanız hatayı düzeltebilir. Ayrıca Battle.Net'i yeniden yüklemek de 315306 hatasını düzeltmek için alternatif bir yöntem olarak kullanılıyor. PlayStation kullanıcıları Diablo 4 oyununda 315306 hata kodu ile karşılaşırsa bu hatanın çözümü daha önce hiç indirmedikleri bir oyunu (Diablo 4 harici) indirmeye başlamak veya mağazadan satın alma işlemi sonrasında hatanın giderildiğine dair raporlar var. Yani geçmişte bir PlayStation Plus oyunu alıp bu oyunu hiç indirmediyseniz oyunu indirmeye başlayın. Bu indirme işlemi Diablo 4 oyununa neden olan önbellek ve diğer hataları temizleyecektir. Diablo 4 oyununu oynamanızı sağlamak için 2-3 dolarlık oyunları satın alıp 315306 hatasını giderebilirsiniz. Blizzard tarafından bu konu ile ilgili yapılan açıklamada herhangi yeni bir oyun satın alımına gerek olmadığını söylese de bu yöntemle hatasız olarak Diablo 4 oyununu oynamayı başaran kullanıcılar mevcut. diablo 4 geçerli lisans bulunamadı 315306 hatası Xbox konsollarında Diablo 4 oyununda 315306 hatasının en sık nedeni konsolun aile paylaşımı özelliği olduğu bildirildi. Diablo 4 oyunu erken erişim seçeneklerinde ikincil hesabı karşılamıyor. Sadece oyunu satın alan profil üzerinden Diablo 4 sorunsuzca oynanabilir. Diablo 4 oyununda "Geçerli lisans bulunamadı" veya 315306 hatasının çözümlerine kısaca değindik. Burada yer alan işlemler tamamlandığında muhtemelen aynı sorunla tekrardan karşılaşılmayacak. Diablo 4 geliştiricisi Blizzard, 315306 hata kodu sorununun farkında olduklarını ve çözüm için çalışıldığını bildirirken kısa vadede bu sorunların çözümü için rehberimizde yer alan adımları izleyebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.