WhatsApp'ta Dikkat Çeken Hata: Belirli Bir Linki Paylaşmayın!

Yayınlanma:
WhatsApp'ta Dikkat Çeken Hata: Belirli Bir Linki Paylaşmayın!
WhatsApp, dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olmasına rağmen, birtakım hatalar ile zaman zaman karşılaşabiliyor. İşte son keşfedilen hata, uygulamanın çökmesine sebep olan bir link.

WhatsApp'ta Karşılaşılan İlginç Hata

WhatsApp, hem bireysel hem de işletme hesaplarında kullanım esnasında bazen beklenmedik sorunlar ortaya çıkartabiliyor. Bu sorunlardan en sonuncusu, paylaşıldığında WhatsApp'ı çökme döngüsüne sokan bir link ile ilgili. Android kullanıcılarını etkileyen bu hata, ilgili mesaj silinene kadar devam ediyor.

WhatsApp'ı Çökerten Gizemli Link!

Soruna sebep olan link, aslında WhatsApp'ın ayarlar sayfasına yönlendirmesi gereken "wa.me/settings" şeklinde bir URL. Fakat bu linkin paylaşılması durumunda, uygulama anında çöküyor. Uygulama yeniden açıldığında normal çalışıyor gibi görünse de, bahsi geçen sohbete girildiğinde yeniden çökme yaşanıyor. Bu durumun tek iyi yanı, diğer sohbetleri etkilememesi ve sorunlu sohbete tekrar girilmemesi durumunda çökme döngüsünden kaçınılabiliyor olması. https://twitter.com/BruteBee/status/1663169721263431681 Geçici Çözüm Yolu Söz konusu hatayı çözmek için en pratik geçici çözüm, WhatsApp web uygulamasını kullanmak ve hata yaratan URL'yi içeren mesajı silmek. Bu işlem, sistemi normale döndürüyor ve WhatsApp'ın yeniden düzgün bir şekilde çalışmasını sağlıyor. WhatsApp'ın sahibi olan Meta'nın bu sorunu bir sonraki güncellemeyle çözeceği bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.