Knight Online Yeni Başlayanlar Hangi Karakteri Oynamalı?

Yayınlanma:
Knight Online Yeni Başlayanlar Hangi Karakteri Oynamalı?
Yılların eskitemediği oyunlardan bir tanesi olan Knight Online halen daha çok sayıda yeni oyuncu kapılarını açıyor. İçerisinde pek çok stratejik oyun geliştirebilme gücüne sahip olduğu için de oyunda alınacak karakterlerin önemi çok fazla önem arz ediyor. Birçok oyuncu oyuna ilk defa başladığı için hangi karakteri almalıyım nasıl bir başlangıç yapmalıyım? Şeklinde sorular soruyor. Knight Online yeni başlayanlar için güzel bir rehber yazısı hazırladık.

Knight Online En Güçlü Karakter

Knight Online'da herhangi bir karaktere en güçlü demek oldukça yanıltıcı olacaktır. Oyunun talep ettiği genel durumlara göre bu durum değişkenlik gösterebilir. Dolayısıyla herhangi bir karakteri en iyisi demek yanıltıcı olacaktır. 4 ANA karakter yer alıyor ve bu 4 ana karakterden bir tanesini tercih edebilirsiniz.
  • Mage Grubu Karakterler
  • Priest Grubu Karakterler
  • Rogue Grubu Karakterler
  • Warrior Grubu Karakterler
  • Portu Grubu Karakterler
  • Kurian Grubu Karakterler
knight online assas karakteri

Knight Online Yeni Başlayanlar İçin Hangi Karakter?

Knight Online oyununa yeni başlayanlar için Knight Online Rogue karakterlerinden Okçu ya da Assas karakterini oynamaları oldukça ideal olacaktır. Bu karakter hem oynaması zevkli hem de skill yetenek kombosu bakımından daha rahat bir şekilde oynanabildiği için yeni başlayanların oyunu öğrenmesi konusunda yardımcı olacaktır. Okçu ya da Assas denilen iki karakterden bir tanesini tercih yaparak sizler de oyuna başlayabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.