FIFA 23 Sistem Gereksinimleri

Yayınlanma:
FIFA 23 Sistem Gereksinimleri
FIFA serisi EA Games'in 1995 yılından bugüne düzenli olarak geliştirdiği bir futbol oyunu olarak biliniyor. Yıllardır popülaritesini asla kaybetmeyen oyunun kendi klasmanında dev bir rakibi de bulunuyor; PES serisi.. FIFA ile PES oyunları konsollarda en çok oynanan futbol oyunları olarak zirvede yer alıyor. FIFA 23 oyunu çıktığı ilk günden itibaren hayranlarının büyük beğenisini kazanmayı başardı. Tüm platformlarda oynanabilen FIFA 23 oyununun PC versiyonu da oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Günümüz oyun dünyasında oyuncuların görsel olarak etki altına alınması geliştiricilerin birincil ele aldığı durum. FIFA 23 oyunu da bu anlamda mükemmele yakın görüntüler, saha içi dinamikler, oyuncuların en gerçek hali gibi görünmeleri için başarılı bir yapıt olarak karşımıza çıktı. Tabi tüm bu özellikleri oynayabilmek için üst düzey PC sistemlerine ihtiyaç duyuluyor. Daha önce eFootball 2023 sistem gereksinimleri rehberini ele almış ve iyi bir bilgisayarın bu oyunlar için olmazsa olmazı olduğunu belirtmiştik. FIFA 23 oyunu bir tık daha üst düzey donanımlara ihtiyaç duyuyor.

FIFA 23 Sistem Gereksinimleri (2023)

FIFA 23 oyununu bilgisayarınızda oynayabilmeniz için öncelikle 64-bit mimariye sahip Windows 10 işletim sistemine sahip olmanız gerekiyor. En düşük FIFA 23 sistem gereksinimi ele alındığında 8 GB RAM ile beraber Intel Core i5 6600k ya da AMD Ryzen 5 1600 yonga setinin donanım listeniz içinde olması gerektiğini unutmayın. eFootball 2023 oyununda 50 GB kullanılabilir boş depolama alanı oyunu indirmek ve kurmak için yeterli olurken FIFA 23 oyununda bu alan 100 GB olarak belirtilmiştir. Ayrıca ortalama üzeri bir GPU'ya da sahip olmak zorundasınız. İşte tüm detaylarıyla FiFA 23 oyununun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri..

FIFA 23 Minimum Sistem Gereksinimleri

FiFA 23 oyununu bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en düşük özellikli donanım listesinin yer aldığı minimum sistem gereksinimleri aşağıda listelenmiştir. İşte FIFA 23 oyunu PC için minimum sistem gereksinimleri..
  • İşletim Sistemi ve Mimarisi: Windows 10 – 64 bit gerekiyor.
  • İşlemci: Intel Core i5-6600k & AMD Ryzen 5-1600
  • RAM & Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı (GPU): GeForce GTX 1050 Ti & AMD Radeon RX 570
  • Ağ & İnternet: Genişbant İnternet Bağlantısı
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama Alanı: 100 GB kullanılabilir boş SSD alanı

FIFA 23 Önerilen & Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

FIFA 23 oyununu en yüksek ayarlarda donmadan, akıcı bir şekilde hatasız olarak oynayabilmek için bilgisayarınızda tavsiye edilen sistem gereksinimlerini karşılayan donanımlar bulunmak zorundadır. İşte FIFA 23 oyunu için önerilen sistem gereksinimleri..
  • İşletim Sistemi ve Mimarisi: Windows 10 – 64 bit gerekiyor.
  • İşlemci: Intel Core i7-6700 & AMD Ryzen 7-2700X
  • RAM & Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı (GPU): GeForce GTX 1660 & AMD Radeon RX 5600 XT
  • Ağ & İnternet: Genişbant İnternet Bağlantısı
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama Alanı: 100 GB kullanılabilir boş SSD alanı

FIFA 23 Oyunu Kaç GB?

FIFA 23 oyununun dosya boyutu 40.35 GB olarak yer almaktadır. Ancak FiFA 23 oyununu PC sisteminize indirmek ve yüklemek için 100 GB boş depolama alanı gereklidir. Oyunu sadece indirmek istiyorsanız bilgisayarınızda yaklaşık olarak 45 GB boş alanınızın bulunmasına dikkat etmeniz gerekir. fifa 23 kaç gb FIFA 23 oyunu kaç GB RAM? Oyunu bilgisayarınızda düşük ve orta ayarlarda oynayabilmek için 8 GB RAM bulunması gerekiyor. Ancak yüksek ayarlarda, donmadan iyi bir FIFA 23 oyunu için  bilgisayarınızda 12 GB RAM bulunması öneriliyor.

İlgili Haberler
Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.