Nothing Phone 2’nin Liderliğini İlan Edecek Çıkış Tarihi

Yayınlanma:
Nothing Phone 2’nin Liderliğini İlan Edecek Çıkış Tarihi
Carl Pei, OnePlus'un kurucu ortaklarından biri olan yeni mobil markası Nothing ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Markanın yeni akıllı telefonu, yaklaşan aylarda tüketicilere sunulacak. Carl Pei, OnePlus ile ortaklığını bırakarak Nothing şirketini kurdu ve markası için özverili çalışmalara imza attı. Geçen yıl, bir akıllı telefon ve birkaç kablosuz kulaklık ile pazarın nabzını tutan şirket, yeni akıllı telefonunu yakında sergilemeye hazır.

Nothing Phone (2), Temmuz Ayında Raflarda Yerini Alacak

Önceki yıl akıllı telefon sektörüne hızlı bir giriş yapan Nothing, telefonunun çarpıcı tasarım konsepti ve uygun fiyatıyla büyük ilgi gördü. Cihazın piyasaya hızlı bir girişi ile memnuniyet duyan Carl Pei, yeni nesil Nothing Phone hakkında açıklamalarda bulundu. Forbes ile yapılan röportajda Pei, Phone (2)'nin Temmuz 2023'te ABD başta olmak üzere küresel olarak satışa sunulacağını açıkladı. Geçen yılın Nothing Phone (1) modelinin ABD pazarında satışa sunulmadığını hatırlatmak gerekir.

Nothing Phone 2: iPhone'a Güçlü Bir Alternatif

Pei, ABD pazarının büyük bir öneme sahip olduğunu ve Nothing Phone 2'nin iPhone'a karşı bir alternatif olmasını arzu ettiğini belirtti. Röportajın devamında Pei, cihazın 4700 mAh kapasiteli bir batarya ile geleceğini ve Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciyi teyit etti. Önceki modelden çeşitli yükseltmelere sahip olan Phone 2, uygun fiyatını koruyabilirse, Nothing, Android pazarında ciddi bir momentum elde edebilir. Bakalım Nothing; Samsung ve Google'ın her yıl daha da ön plana çıkan üst-orta segment pazarında başarılı olabilecek mi?

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.