En İyi Ücretsiz Mobil VPN Hangisi? (2023)

Yayınlanma:
En İyi Ücretsiz Mobil VPN Hangisi? (2023)
Mobil VPN son dönemde oldukça popüler hale geldi ve insanlar rahat bir şekilde İnternet ortamında gezinebiliyorlar. En iyi mobil vpn hangisi? Ücretsiz mobil vpn İle alakalı detayları tamamını içeriğimizde görebilirsiniz. Öncelikli olarak vpn'nin ne olduğunu tanımlayalım. Cihaz ile internet arasında Güvenli bir bağlantı sağlayarak verilerini şifreler ve çevrimiçi kimliğinizi gizleyecek şekilde internet ortamında gezinmenizi sağlayan yardımcı bir uygulamadır. Eğer sizler de böyle bir uygulama arıyorsanız yazı içerisindeki uygulamaları kullanabilirsiniz. Bu uygulamaların büyük kısmı ücretsiz şekilde sunulmaktadır. Bazılarında uygulama içi satın almalar olsa da temel özellikleri gereği kullanıcılarına ücretsiz şekilde hizmetler verebiliyor. en iyi 5 mobil vpn uygulaması

En İyi Ücretsiz Mobil VPN Uygulamaları

Akıllı telefonlarınızda veya mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz mobil VPN'ler arasında en iyi 5 tanesini sizin için bir araya getirdik. İşte en iyi ücretsiz mobil VPN uygulamaları.
  1. Windscribe
  2. TunnelBear
  3. ProtonVPN
  4. Hotspot Shield
  5. Betternet

Windscribe

Bugün mobil cihazlarda ve akıllı telefonlarda kullanılabilen en iyi mobil VPN uygulaması Windscribe olarak biliniyor. Windscribe Hem Android hem de iOS cihazları için aktif şekilde kullanabilmektedir. En popüler vpn'ler arasında yer alıyor. Tamamen ücretsizdir. Size 10 GB veri sağlar uygulama asla bilgilerinizi üçüncü kişiler ile paylaşmadığını söyleyelim.

TunnelBear

TunnelBear Uygulaması hem iOS hem de Android cihazlar için ücretsiz şekilde sunulmaktadır. Aylık 500 megabayt veri sağlama özelliği ile bilinir uygulamayı satın alma bulunmaktadır.

ProtonVPN

ProtonVPN sınırsız veri sunma özelliği ile dikkat çekmektedir. Çeşitli sunucular arasında seçim gerçekleştirebilirsiniz. Günlük olarak VPN kullanmak isteyenler için oldukça ideal olacaktır.

Hotspot Shield

Hotspot Shield oldukça eski bir VPN uygulaması olarak dikkat çekiyor. Aylık olarak 500 megabayt veri sağlamaktadır. Çeşitli sunucular arasından geçiş yapabileceğimiz gibi ek özellikler satın alabilirsiniz.

Betternet

Betternet, uygulama marketlerin popüler VPN uygulamaları arasında yer almaktadır. Sınırsız bir veri olanağı sağlamaktadır zaman zaman yavaş olması tek dezavantajı olarak biliniyor.

İlgili Haberler
Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.