Clash of Clans Yeni Başlayanlar İçin Taktikler (2023)

Yayınlanma:
Clash of Clans Yeni Başlayanlar İçin Taktikler (2023)
Clash of Clans halen daha en fazla oynanan mobil oyunlar arasında yer alıyor. Hem Android cihazlarda hem de iOS cihazlarda sevilerek oynanan bu oyun her gün yeni oyuncularda kazanmayı ihmal etmiyor. Clash Of Clans yeni başlayanlar için taktikler 2023 ile alakalı pek çok yeni detay ve gelişme var. Sizlere güzel bir rehber yazısı hazırladık, işte Clash of Clans oyununda kullanılacak en iyi taktikler ve ipuçları..

Clash of Clans Oyununda Nasıl Hızlı Gelişilir?

Oyunda hızlı bir şekilde gelişmek istiyorsanız kesinlikle akıllıca davranmalısınız. Kaynakların üretim miktarını hesapladıktan sonra köydeki mor iksir ve altın madeni kaynaklarına saat başı belirli miktarlarda altın üretir saatte kaç altın ürettiğiniz hesapladıktan sonra çok daha verimli bir şekilde yükselme gerçekleştirebilirsiniz. Koruma kalkanınız 9 saat sonra bitiyorsa bir saat kala o güne girip altınların tamamını toplamak oldukça akıllı olacaktır. Kısa bir örnek vermek gerekirse 4000 altın üreten bir maden 6 ile 10 saat arasında toplamak size 30.000'den fazla altın kazandıracaktır. clash of clans taktikleri ipuçları Clash of Clans oyununa yeni başlayanlar için basit taktikler ve hızlı gelişme tüyoları..
  • Kaynakların üretim miktarını tüm detaylarıyla hesaplayın.
  • Köy düzeninizi en iyi şekilde yapın.
  • Kaynaklarınızın sayısını arttırın.
  • Duvar yükseltmeleri önceliğiniz olsun.
  • Tuzakları artırıp yükseltin.
  • Yükseltmeleri tamamlamadan asla belediye binasını basmayın.
  • Koruma kalkanlarını sıkça kullanmaya çalışın.
  • Elinizdeki yeşil taşları harcamayın, size lazım olabilir..

Kaynak Sayısını Artırın

Clash of Clans'ta daha fazla üretim gerçekleştirebilmek ve hızlı bir şekilde level atlayabilmek için kesinlikle kaynak unsurlarını göz ardı etmeyin. Oyunda ücretsiz bir şekilde toplayacağımız altın maden ve iksir toplayıcı kaynaklar bulunur. Bu kaynakları düşük seviyede tutmak yavaş gelişmenizi sağlar. Bu nedenle ne kadar hızlı olursanız o kadar iyi olacaktır altın ve mor iksir elde etmenizi sağlayacak kaynakları çoğaltın.

Yükseltmeleri Tamamlamadan Belediye Binasını Basmayın

Birçok oyuncu belediye binasını yükseltmek için acele ediyor. Ancak bu daha yavaş bir şekilde seviye atlamanıza neden oluyor. Belediye binasını yükseltmeden önce kalan her şeyin seviyesini atlatırsanız çok daha stabil ve güçlü bir şekilde yükselme yaşarsınız belediye binasını yükselttikçe rakiplerinizin de güçleneceğini unutmayın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.