Mortal Kombat 1 Oynanış Videosu Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

Yayınlanma:
Mortal Kombat 1 Oynanış Videosu Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

Merakla beklenen Mortal Kombat 1 oynanış videosu için çıkış tarihi resmi olarak açıklandı. Geçtiğimiz Perşembe günü oyunun sinematik bir fragmanı paylaşılmış ve oldukça ilgi görmüştü. Oyunun oynanışı ve gerçekte nasıl göründüğü ile ilgili meraklar ise artmaya başlandı. Mortal Kombat 1 hayranları bunun için çok beklemek zorunda kalmayacak. Sonunda oynanış videosu için net tarih duyuruldu.

Mortal Kombat 1 Tanıtım Fragmanı

Mortal Kombat 1 oyunu ile ilgili ilk yayınlanan fragman oyundaki dövüş sahnelerinden ipuçları vermişti. Ancak gerçekte nasıl oynanıldığı ile ilgili oyun severler pek fazla fikir elde edemedi. Etkileyici dövüş sahneleri ve görsel ihtişamı ile Mortal Kombat 1'in oyun dünyasına heyecan katacağı kesin. https://www.youtube.com/watch?v=UZ6eFEjFfJ0 Nihayetinde NetherRealm Studios, oyunun meraklılarını fazla bekletmek yerine Mortal Kombat 1 oyunu için oynanışın ne zaman yayınlanacağını onayladı. Duyuruda "8 Haziran Perşembe günü Yaz Oyun Festivali'nde Ed Boon ve Geoff Keighley'in canlı performansı ile sahnede olacağı mortal Kombat 12in dünya prömiyerini kaçırmayın" ifadelerine yer verildi. Bu açıklama ile beraber Mortal Kombat yaratıcılarından Ed Boon'un Haziran ayında prömiyere katılacağı ve Mortal Kombat 1 oynanış videosunu paylaşacağı doğrulandı.

Mortal Kombat 1 Oynanış Videosu 8 Haziran'da!

Summer Game Fest bilindiği üzere her Haziran ayında gerçekleştirilen E3 kongresinin yerini alan bir oyun etkinliğidir. 2023 etkinliğinin yaklaşık olarak 2 saat sürmesi beklenirken birçok oyunla ilgili yepyeni haberler gün yüzüne çıkacak. Mortal Kombat 1 oynanış videosu 8 Haziran 2023 tarihinde paylaşılıp yayınlanacak. 8 Haziran'da düzenlenecek etkinlikte paylaşılacak olan Mortal kombat 1 oynanış videosu etkinliğin en dikkat çekici anı olacak gibi görünüyor. Zira 30 yılı aşkın geçmişiyle Mortal Kombat oldukça başarılı bir oyun olarak günümüze kadar gelmeyi başardı. Mortal Kombat 1 oynanış videosu ile beraber oyunun PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında nasıl göründüğü ile ilgili meraklar tamamen ortadan kalkacak. Sadece bununla sınırlı değil, oyun Nintendo Switch platformunda da oynanabilecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.