Twitter, 2 saatlik video desteğiyle YouTube'a rakip olacak!

Twitter, Aralık 2022'den bu yana bir saate kadar video paylaşmanıza izin veriyor. Şimdi bu destek Twitter Blue abonelik planı kullanıcıları için sınırlı tutulmaya başlandı.

Yayınlanma:
Twitter, 2 saatlik video desteğiyle YouTube'a rakip olacak!

Artık X (Twitter) aboneleri iki saate kadar videolar ve 8 GB'a kadar dosyalar yayınlayabilecekler. Bir başka ilginç yenilik ise, iOS uygulamasına bu özellik eklendiğinden artık video yüklemek için bilgisayar kullanmaya gerek kalmaması oldu. Bu gelişme, iPad ve iPhone kullanıcılarının artık videolarını doğrudan cep telefonlarından veya tabletlerinden yükleyebilecekleri anlamına geliyor.

Buna ek olarak, Twitter, videolar için oynatma hızı kontrolleri ekledi. Ancak bunlar hala Full HD çözünürlükle sınırlı tutuluyor. Bu adım, YouTube'un hem 1440p hem de 4K şovları izlemek için hala en iyi seçenek olduğu anlamına geliyor. Twitter'ın 10.000 karaktere kadar yayınlar ve yalnızca Blue kullanıcıları için DM'ler için şifreleme gibi başka iyileştirmeler eklediğini hatırlatmakta fayda var. Bu gelişme, Elon Musk'ın sosyal ağ satın alımını tamamlarken söylediği gibi Twitter'ı "hepsi bir arada" bir portal yapma arzusundan vazgeçmediğinin, hatta YouTube'a rakip olmayı hedeflediğinin bir başka göstergesi gibi görünüyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.